reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusiowe dolegliwości różnorakie

Kobietki, dziś w programie 2 TV o 12.35 będzie film dokumentalny o depresji poporodowej. Ja będę oglądać, nawet nagram, to z mężem obejrzę drugi raz. :tak:
Podobno ważne jest, by ktoś zauważył, ze zaczyna sie baby blues, a kto jest najblizej? Partner. Obym sie tylko nie zdołowała:-(

reklama
Monika to niezla ta kamice masz ze az zapalenie nerek cie wtedy dopada mi sie zazwyczaj udaje bez przejsc co najwyzej furagin zeby nic sie tam nie wdalo .....:tak: trzymaj sie u mnie za jakis miesiac powinno zaczac sie zlazenie kamorkow mam w miare regularnie koniec pazdziernika poczatek listopada.. i tak co roku nie wiem czemu a fuj wstretna przypadlosc....ale nie daj sie jak Ci lepiej to najwazniejsze mnie wczoraj dopadla taka glupota taka histerie zrobilam w domu ze kazdy inny facet zadzwonilby po psychiatre amoj ze stoicikm spokojempowtarzal zebym sie uspokoila bo zaszkodze dziecku a ja ryczlam o wszytko -a dzis galy zapuchniete glowa boli i straszne wyrzuty sumienia i jeszce teraz u mnie jest burza a fuj za chwile lece do szkoly rodzenia pa:tak:

nie wiem co jest grane ale praktycznie kazdej nocy spie jednym okiem juz nie pamietam jak to jest spokojnie przespac cala noc :no:
bola mnie biodra jest mi niewygodnie latam do kibelka co chwile momentami mam naprawde dosc i brakuje mi cierpliwosci czuje sie jakos nijako fizycznie
o wlasnie maly zbuntowal sie przeciwko narzekan mamy :-)

Anetko wczoraj zalapalam sie na ten program -horror ale wiem ze sa takie przypadni i jest to tragedia w domu...
Tak po szkole rodzenia wracam i probuje dojsc do sil cwiczymi z godzinke i powiem szcerze ze jak sie nie robi tego codzienie to ma sie niezla zadyszke ... ale bylo fajnie duzo cwiczen i troche pogadanki o skoze dziecka powiem szczerze ze bez zadnych nowosciprocz tego zeby glowki dziecka nie smarowac oliwka bo to bedzie jeszce bardziej potegowalo ciemieniuche?! jak tak chca to sprobujemy;-)

Mnie dziękować Bogu NIE !
mam znajomą , która w ciąży nie jest a hemoroidy ma - cierpi niemiłośiernie ! nie zyczę nikomu !

ja nie mam ale to czesta dolegliwosc w ciazy niestety :no: moja przyjaciolka miala
za to teraz zeby nie bylo za dobrze mam okropny katar glowa mi peka gardlo piecze w nocy spalam chyba moze ze 3-4 h i mam dosc paulinka z kas przyniosla przeziebienie jednak szybko zareagowalam i juz po przeziebieniu u niej niestety nie u mnie :baffled: podobnie mialam jak bylam z paula w ciazy wiec niby zadna nowosc ale cholera mnie bierze najgorsze co moze byc to katar musze zastosowac jakas inhalacje moze pomoze :confused:

Monikak jesli masz problem z hemoroidami to niewiele mozna zrobic, poki dzidzia uciska co nie trzeba. Jednak gdy piecze i boli to jest taka masc homeopatyczna, ktora lagodzi objawy bólowe i można ja stosować w ciąży. Nazywa się Avenoc. Poza tym spacerki, lekkostrawne jedzonko, duzo płynów i byle do listopada.

reklama
Ja slyszalam ze naijwiecj hemoroidow wychodzi i sa bardzo uciazliwe po porodzie jak sie zadlugo prze? daltego potem te kregi pop[orodowe sa takie przydatne bo to nie tylko krocze ale i pupa moze ucierpiec.... dobrezwiedziec Cynamonka ze sa takie specyfiki

Do góry