Cynamonka
Fanka BB :)
Blue kuruj się bidulko. Szkoda, ze domowe sposoby zawiodły, ale trudno. Lepiej brać antybiotyk, niż gorzej doprawić siebie i dzidzie.
Jeśli chodzi o suwaczek to na wątku głównym masz wszystko pięknie wytłumaczone. Poszukaj.
Monikak ta bezsennosc to podła sprawa, ale normalka. I jak tu się wyspać na zapas? Trzymaj się jutro będzie lepiej.
Ogólnie co do leków to człowiek nigdy nie wie. Był taki antybiotyk, co go podawali kiedyś maluszkom a 10 lat później odkryli, że może być sprawcą dysleksji.
Jeśli chodzi o suwaczek to na wątku głównym masz wszystko pięknie wytłumaczone. Poszukaj.
Monikak ta bezsennosc to podła sprawa, ale normalka. I jak tu się wyspać na zapas? Trzymaj się jutro będzie lepiej.
Ogólnie co do leków to człowiek nigdy nie wie. Był taki antybiotyk, co go podawali kiedyś maluszkom a 10 lat później odkryli, że może być sprawcą dysleksji.
a jak cos robe to jest duzo lepiej nawet glupoty ale cos a Ptys to u mnie cierpi z powodu wymyslania roznych bzdor potem jak mi przechodzi to chodze i go przepraszam wiec nie zycze tego nikomu dbaj o siebie a ksiazki teraz lekie latwe i przyjemne a sie uczyc nie daje rady skleroza spowodowana hormonami odbiera wszelkie perspektywy
wiczorem chwycił mnie silny skurcz następny po 10 min. następny znow po 10 min, i tak 4 razy. Ale na szczęście przeszło ufffff .....
Jasny gwint a tu torba nie spakowana, ubranka dla dzidzi nie przygotowane ...przejęłam się nie na żarty ale nie porodem tylko tym nieprzygotowaniem