reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusiowe dolegliwości różnorakie

A przy okazji ...jak się teraz wstawia te wszystkie emotikonki bo użyłam ich troszkę ale jakoś nie widac efektów, CZy to się ustawia gdzieś w profilu albo opcjach ??? POdobnie z suwaczkami jak je teraz dołączac ???

reklama
blue a może Ty korzystasz z "szybkiej odpowiedzi" zamiast "odpowiedz" i dlatego tam nie ma emotionków:confused:
Jeśli chodzi o suwaczek to w Panelu użytkownika edytuj podpis i tam wstawiasz. Nie podam Ci ze szczegółami bo mi nie wykasowało tego i mam nadzieję że dobrze Ci piszę. :baffled:
Nie wiem czy w czymś Ci pomogłam :dry: :baffled:
Pozdrawiam

Hej Blue! teraz na koniec trzeba sie cieplo ubierac, pogoda jest zdradliwa, poszlismy na spacer i niby sloneczko ale wiaterke juz jesienny zawiewa. Ja zaszczepie sie przeciw grypie, pani doktor powiedziala ze zaleca. Od dwoch lat nie mialam nawet przeziebiena z goraczka i wlasnie od dwoch lat sie szczepie.
A emotikonkow teraz sie szuka klikajac na :idz do zaawansowanych::-)

Blue kuruj sie tam dzielnie wyobrazam sobie ze jest Ci ciezko corcia do przedszkola slonce za oknem a ty pod pierzyna?!!:sick: kiepsko ale co sie nie robi dla dzidzi? kuruj sie tam ostro!! mam nadzieje ze jak pogrzebiesz w ustawienaich to znajdziesz to co potrzebujesz wstawic?! POWODZEINIA
Megusek dzieci nie wolno szczepic do 12 r.z i nie daj sie przekonac ze jest inaczej jesli chodzi o grype w ty tez powinnas to jeszce skonsultowac -te szcepionki to nie sa zarty jest mnostwo przeciwwskazan i sa abrdzo "zjadliwe" bez zartow !!!!!!!!!

Kobietki ogladalam program o szczepionkach dla maluszkow (tych pierwszych... na polio i takie tam...) i autyzmie. ze niby maja w sobie mangan czy jakies inne dziadostwo i ze to podobno grozne. w stanach 1 ze 150 dzieci rodzi sie autystyczne....
czy w kraju mowi sie na ten temat?

Cześć dziewczyny.Nie było mnie dosyć długo-i trochę się pogubiłam wchodząc tutaj.Tutaj tyle się zmieniło.
Apropo dolegliwości to przez 2 tygodnie leżałam w szpitalu (lekarz stwierdził bradykardię u dzieka) a tam się okazało że wszystko ok tylko że szyjka się otwiera więc mam założony szew Mc Donalda(fajna nazwa nie) i mam się oszczędzać.:errr:Mam nadzieję,że dotrwam do końca .Bębenek (tzn moja dzidzia) chyba ma się dobrze bo szaleje niesamowicie -nawet teraz :-).Dobra nie będę się rozwlekać na razie.

Monika o autyzmie w polsce jest tak glucho jak o schizofrenii jest tam jakis dzien w ktorym sie o tym mowi a reszta cisza i wyparcie ze nas to nie dotyczy a dzieci jest sporo teraz wrocila niedawno sprawa dr.Samsona mial podobno dobre metody na wyprowadzanie dzieci z autyzmu zoabaczymy co bedzie dalej wtej sparwie a szczepinki to mocna ingerencja i nie ma tak ze nie pozostaiwa sladu w oraganizmie....:baffled:

reklama
Do góry