reklama
dorotak
Fanka BB :)
blue trzymam kciuki, będzie dobrze, musisz szybko odgonić to chorubsko ....
dorotak
blue a może Ty korzystasz z "szybkiej odpowiedzi" zamiast "odpowiedz" i dlatego tam nie ma emotionków
Jeśli chodzi o suwaczek to w Panelu użytkownika edytuj podpis i tam wstawiasz. Nie podam Ci ze szczegółami bo mi nie wykasowało tego i mam nadzieję że dobrze Ci piszę.
Nie wiem czy w czymś Ci pomogłam
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o suwaczek to w Panelu użytkownika edytuj podpis i tam wstawiasz. Nie podam Ci ze szczegółami bo mi nie wykasowało tego i mam nadzieję że dobrze Ci piszę.
Nie wiem czy w czymś Ci pomogłam
Pozdrawiam
Hej Blue! teraz na koniec trzeba sie cieplo ubierac, pogoda jest zdradliwa, poszlismy na spacer i niby sloneczko ale wiaterke juz jesienny zawiewa. Ja zaszczepie sie przeciw grypie, pani doktor powiedziala ze zaleca. Od dwoch lat nie mialam nawet przeziebiena z goraczka i wlasnie od dwoch lat sie szczepie.
A emotikonkow teraz sie szuka klikajac na :idz do zaawansowanych::-)
A emotikonkow teraz sie szuka klikajac na :idz do zaawansowanych::-)
Blue kuruj sie tam dzielnie wyobrazam sobie ze jest Ci ciezko corcia do przedszkola slonce za oknem a ty pod pierzyna?!!:sick: kiepsko ale co sie nie robi dla dzidzi? kuruj sie tam ostro!! mam nadzieje ze jak pogrzebiesz w ustawienaich to znajdziesz to co potrzebujesz wstawic?! POWODZEINIA
Megusek dzieci nie wolno szczepic do 12 r.z i nie daj sie przekonac ze jest inaczej jesli chodzi o grype w ty tez powinnas to jeszce skonsultowac -te szcepionki to nie sa zarty jest mnostwo przeciwwskazan i sa abrdzo "zjadliwe" bez zartow !!!!!!!!!
Megusek dzieci nie wolno szczepic do 12 r.z i nie daj sie przekonac ze jest inaczej jesli chodzi o grype w ty tez powinnas to jeszce skonsultowac -te szcepionki to nie sa zarty jest mnostwo przeciwwskazan i sa abrdzo "zjadliwe" bez zartow !!!!!!!!!
monikak_80
Kobietki ogladalam program o szczepionkach dla maluszkow (tych pierwszych... na polio i takie tam...) i autyzmie. ze niby maja w sobie mangan czy jakies inne dziadostwo i ze to podobno grozne. w stanach 1 ze 150 dzieci rodzi sie autystyczne....
czy w kraju mowi sie na ten temat?
czy w kraju mowi sie na ten temat?
emomadzia
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny.Nie było mnie dosyć długo-i trochę się pogubiłam wchodząc tutaj.Tutaj tyle się zmieniło.
Apropo dolegliwości to przez 2 tygodnie leżałam w szpitalu (lekarz stwierdził bradykardię u dzieka) a tam się okazało że wszystko ok tylko że szyjka się otwiera więc mam założony szew Mc Donalda(fajna nazwa nie) i mam się oszczędzać.
Mam nadzieję,że dotrwam do końca .Bębenek (tzn moja dzidzia) chyba ma się dobrze bo szaleje niesamowicie -nawet teraz :-).Dobra nie będę się rozwlekać na razie.
Apropo dolegliwości to przez 2 tygodnie leżałam w szpitalu (lekarz stwierdził bradykardię u dzieka) a tam się okazało że wszystko ok tylko że szyjka się otwiera więc mam założony szew Mc Donalda(fajna nazwa nie) i mam się oszczędzać.
Mam nadzieję,że dotrwam do końca .Bębenek (tzn moja dzidzia) chyba ma się dobrze bo szaleje niesamowicie -nawet teraz :-).Dobra nie będę się rozwlekać na razie.Monika o autyzmie w polsce jest tak glucho jak o schizofrenii jest tam jakis dzien w ktorym sie o tym mowi a reszta cisza i wyparcie ze nas to nie dotyczy a dzieci jest sporo teraz wrocila niedawno sprawa dr.Samsona mial podobno dobre metody na wyprowadzanie dzieci z autyzmu zoabaczymy co bedzie dalej wtej sparwie a szczepinki to mocna ingerencja i nie ma tak ze nie pozostaiwa sladu w oraganizmie....

monikak_80
a propos Samsona...on byl posadzany o jakas pedofilie? jak to sie wyjasnilo?
reklama
monikak_80
u mnie 4 rano a ja za cholere nie moge spac 
Podziel się: