Pola 30
Fan(ka)
Kurna, Monika, problem w tym, że ja uczę się języka przy pomocy programu komputerowego, czyli musiałabym ciągnąc kompa do łóżka, a tego chcę uniknąć.
O, właśnie w RMF-ie powiedzieli, żeby kobiety w ciąży odstawiły kawę, bo wpływa szkodliwie na mózg u maleństw (co prawda na razie szczurzych, ale... )
O, właśnie w RMF-ie powiedzieli, żeby kobiety w ciąży odstawiły kawę, bo wpływa szkodliwie na mózg u maleństw (co prawda na razie szczurzych, ale... )
Najleposzym usypiaczem jest dla mnie telewizor, jak już oglądam coś w łóżku to na 100% nie obejrzę tego do końca
Fajnie macie te laski które możecie liczyć na odciążenie Was od macierzyńskich obowiązków. U mnie wszystko w pracy a dziadkowie daleko ale już się jakoś do tego przyzwyczaiłam. Nad książkami a zwl. nauce nigdy nie uda mi się zasnąć. A wczoraj własnie mialam iść na c.d. mojego kursu no i przesunęli termin. Ciekawe czy w czwartek będzie czy też przesuną. Kurde ja mam zamiar być na pierwszych zajęciach jeszcze przed porodem
a tak jak będę przesuwać w nieskończoność to już nie zdążę

jak to zrobilam mala oglada pottera a ja na chwilke choc na forum zobaczyc co sie dzieje ;-)
ale tak na codzien nawet jak mam czas to checi brak