nathani tez wiem o masowaniu krocza, jakies olejki w domu mam i od dzis zaczynam, postanawiam tez sobie od dzis cwiczyc miesnie kegla, kurcze, bo to jednak juz czas, balam sie wczesniej, bo ta moja szyjka taka slaba, ale mam juz 36tc i co bedzie to bedzie. My za tydzien jak juz bedzie skonczony 37tc zaczynamy naturalne metody zmiekczania szyjki

, maz juz swoje wyczekal, wiec bedzie mial swoj czas

, troche naturalnej oxytocyny nie zaszkodzi, a szyjka lepiej niech bedzie dobrze przygotowana.
Majja pisalas, ze chcesz dobry pas pociazowy, tak jak wyzej pisalam u nas sa popularne belly bandit, nie wiem jak u Was, ja taki mam, bo kolezanki stosowaly i byly zadowolone, ja swojego po poprzednich porodach nie uzylam ani razu, bo brzuch sie wchlonal, nie wiem jak bedzie teraz, ale jesli chcesz najlepszy to chyba ten bedzie
Misia odnosnie tego pasa poporodowego to tak jak Maji napisalam, u nas sa popularne, a przejrzyj moze aukcje na ebay, tam czasem mozna znalezc dobre oferty, sprowadzanie takiego pasa od nas bedzie cholernie drogie, ale moze z UK sie uda.
Fiolka odpoczywaj kochana ile sie tylko da i korzystaj z tego odpoczynku, bo jak sie malutki urodzi to juz bedzie inaczej. no ide ubierac dzieci, bo mamy szalony poczatek dnia