Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W końcu co to ma być? Ja po porodzie z malutkim dzieckiem przy cycu jeszcze mam jęzor w kuchni wywalać i cały dzień gotować? Z rybami nie będzie problemu, bo niedaleko tata ma kolegę i zawsze przynosi już wypatroszone, więc tylko na patelnię i już. A ja sobie zrobię w folii w piekarniku. Kapustę się kupi gotową, barszcz ten z kartona Hortexu uwielbiam, uszka i tak zawsze kupowałam, bo nie mam smykałki do lepienia. Makówki mężowi i rodzicom zrobię, a co z resztą to wyjdzie w praniu i tyle. Dzięki za podpowiedź 
No i jeszcze że jak wracasz z dzieckiem do domu to najpierw wchodzicie wy, a potem pies. I jeszcze pamiętać pieska odrobaczyć
ja tylko ogarne chalupe przed jej przyjazdem. Popiore firany i zaslony. Okna na dole pomyjemy, a na gorze to nie wiem jak, ostatnio tak lalo, ze moje okna w sypialni wygladaja tragicznie, do tego otwiera sie tylko jedno skrzydlo na zewnatrz, jakos moj mezus bedzie musial je ogarnac bo ja juz nie dam rady.