Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majja-serdeczne gratulacje dziciątka po tej stronie brzunia
Ja wczoraj spać poszłam po 1 w nocy od 4 rano mojej najmłodszej córci spać sie odwidziało a dziś bardzo jej pasowało spać na brzuszku na moim brzuchu przespala tak połowe dnia a jak ją tylko odkladałam to oczy wielkie i spać sie jej odechciewało
a tak mi głowe twardo podnosi jak na brzuchu leży
jest okropnie silna ide was troszke poczytać mam nadzieje sie dziś wyspać
ale chcialabym juz w polowie grudnia, dlatego powoli zaczynam dzialac w tym kierunku, coby sie cos ruszylo. Tak bym chciala 15-16.12
tesciowa juz bedzie, wiec moznaspokojnie rodzic hehehe. Bedzie mial sie kto zajac Majcia jak bedziemy z mezem na porodowce.
a mi od kilku dni strasznie tłuści się skóra na twarzy

) ale nie skuszę się choćby nie wiem co
jedyne na co się skusiłam w czasie ciązy to 2 czy 3 razy wypiłam pół szklanki coli
owszem możemy pojechać taksówką ale głupio by mu było gdyby zionął alkoholowym oddechem jak stwierdził
i dobrze, niech nie pije, będzie mógł sobie odbić jak się Wojtuś urodzi
tak jak to było po narodzinach Julki
ale nie żałuję mu bo rzadko umawia się z kolegami żebym nie siedział sama wieczorem, a sam ogólnie nie pije chyba że piwko czy dwa podczas oglądania meczu:-)
dziś bylismy u teściów i rodziców i tesciówka cały czas powtarzała że juz się stresuje tym moim porodem a moja mama że brzuch mi opadł i już chyba do porodu się szykuję...
po powrocie K. nie pozwolił mi nawet umyć Julki (nie żebym się wyrywała
) tylko sam to zrobił i położył ją spać
choć teraz wolałąbym z tydzień poczekać ze względu na urlop K.
) i młody zaczyna szaleć