Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Alan oczywiście wyspany, no i kazał mamie wstać wrrrrrrrrrr.
.

Dzisiaj tel. do lekarza, no nie mam się czym pochwalić, bo spuchnięta jestem bardziej
Zobaczymy co powie

choć ciśnienie nadal poniżej 140, a ja wyglądam już jak ludzik Michellin

Lil musisz go kłaść o stałej porze. My Młodego kładziemy o 20.00 i wstaje o 6.30, a w ciągu dnia już nie ma spania. Jak miał 3 latka to spał w ciągu dnia po obiedzie od 13 do 14 i go budzxiłam... Tylko trzeba być konsekwentnym, a z tydzień - dwa i się przestawi![]()
U mnie było/jest podobnie ale dziecko do dzisiaj śpi lub leży w ciągu dnia ok.1h. Spać chodzi mniej więcej ok.20:30 ( o tej porze już leży w łóżku ) i nie ma zlituj ale słyszę codziennie że on nie jest zmęczony i nie chce spać. Wstaje różnie ale najwcześniej to o 7:30 zazwyczaj jest to po 8:00. W ciągu dnia śpi czy też leży 1-1,5h od ok.12:30-14:00. Potem jest pobudka i kolejna dawka energii
Jeśli w ciągu tygodnia jest w domu a nie w przedszkolu to staram się by miał taki sam rytm dnia jak w przedszkolu to samo tyczy są weekendów czyli ok.8:30 śniadanie ,10:00 jakiś owoc tudzież jogurt, o 12:00 obiad pierwsze danie potem spanie , po 14:00 drugie danie obiadowe 
Potem zaniosłam do badania paciora , zaszłam do sklepu i własnie konsumuję śniadanko. Mam ostatnie podrygi zachciankowe i kupiłam sobie filety śledziowe w sosie śmietanowym ..mm...
No to ja je zebrałam i przeniosłam się gdzie indziej, ale takie spanie to o kant d... roztrzaskać. Idę mu skończyć ciasto póki jest w kościele, a po południu mnie zabiera na obiad, więc dzidzia niech się dzisiaj nie rodzi
Może to mój ostatni taki porządny obiad przed dietą karmiącej hihi. Zresztą dzidzia też chyba niezbyt zadowolona z tych pobudek moich, ciągle mi bark i chyba łokieć wystawia, a to tak fajnie wygląda :-)