• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuski grudniowe

Dziewczeta my tez dzisiaj wrocilismy do domu takze pierwsza noc przez nami.
Wybaczcie ale nie nadrobie...
Boli mnie wszystko lacznie z kregoslupem i to tak ze poruszac sie nie moge.
Laktacja jest. Mala pogryzla mi tak sutki ze karmienie to cos strasznego poki co.

Zycze Wam wesolych spokojnych i zdrowych swiat :) i aby wasze Maluszek zdrowo rosly a nie rozpakowanym ekkspresowych porodow w najblizszym czasie :)

reklama
Witam :)
A ja się znowu rozchorowałam :baffled: myślałam, że mnie już to ominie bo pod koniec listopada byłam przeziębiona już i teraz znowu :baffled: czuję się dziś okropnie jakby przyszło mi rodzić to na prawdę zero siły :no: mam nadzieje, że mi przejdzie w ciągu paru dni bo termin na wtorek a tu taki człowiek zakatarzony, kaszel i głowa która waży tone :angry:

Życzę Wszystkim również Wesołych Świąt i bezproblemowych rozpakowań po świętach lub jak ktoś woli to już w 2013 :tak:

Witajcie wieczornie.
Wreszcie mamy ogarniete prawie wszystko na tip top, jeszcze tylko rybka i barszczyk do zrobienia,ale to jutro.
Moja mala dzis w dzien pospala, takze mielismy czas lepic pierozki i uszka, tak najwiecej moj D. zrobil :-D
A teraz tez corcia padla jak zabita, ide zaraz jej paznokietki obetne na spiocha :sorry2:

Nie wiem czy jutro wejde na BB, wiec zycze wam jeszcze raz zdrowia, zdrowia i zdrowia, spokojnych, wesolych Swiat Bozego Narodzenia, szczesliwego Nowego Roku. Spelnienia marzen zdrowych dzieciaczkow, oraz nam mamusiom nierozpakowanym szybkich porodow po swietach.

Witam i ja!

Widzę że u wszystkich przygotowania całą parą. U nas również. Dziś ubieraliśmy choinkę u teściów, pakowaliśmy prezenty i byliśmy na ostatnich zakupach.
Teraz odpoczynek, bo jutro od rana czeka "garowanie"... :P Ale jutro to już zleci szybko (mam nadzieję)... :P

WSZYSTKIM MAMUSIOM (TYM ROZPAKOWANYM I JESZCZE NIE)

Staropolskim obyczajem
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości
aby wszystko się zdarzyło
z roku na rok lepiej było!

A przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych pociech!!! :)

228.jpg
Z okazji świąt Bożego Narodzenia

życzę Wam i Waszym bliskim
drogie mamusie ( te rozpakowane i te jeszcze w dwupaku)
głebokiej Radości

i coraz pełniejszej
Wiary, Nadziei i Miłości.

Niech Pan Jezus zajmuje naczelne miejsce w sercu,
a Nowy Rok 2013 przyniesie same radosne chwile.

sarka ja piję herbatki expresowe hipp i bocianek. Z bcianka jest tez kawka alemi nie podchodzi . Mam tez herbatke ropusczalna hipp natal ale jadlakmnie za slodka i pije ja jak mi zbraknie epxpresowych.
Antos tez puszcza baki glosne bardzo i ostatnio tez smierdzace;-) gdybys sie decydowala na czopka to ja dawalam 1/4 bo one sa od 3 roku zycia. Mi pediatrapolecila dac ale niepowiedziala ze to od 3 rż dopiro w aptece mi babka powiedziala to stwirdzilam ze dam tylko kawalek i w zupelnosci wystarczyl. Dzis nawet udalo mu sie samemu wykupkac i mam ndzieje ze ten czopek cos odblokowal:)

Hej :) Wpadam na sekundkę póki mały ze smokiem w dziubku zachowuje ciszę :-D W dodatku Kacperek "stracił" pępuszek w nocy z soboty na niedziele :-D Tylko wczoraj szkoda mi było mojego m bo u nas jest taki zwyczaj, że się odpadnięcie opija. Dzwonił więc do swojego taty ale nie przyjechał więc zostało bez oblewania. Cóż jak już przestanę karmić to oblejemy razem :-D
Noukie nie wiem czy cię to pocieszy ale Mikuś też od nowa gorączkuje :dry: Nie wiem co za dziadostwo krąży ale jest uciążliwe bardzo. Zdrówka dla starszaka :tak: Kurczę ale cię dopadło. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;-)
Cinamona poproszę troszkę ciepełka do Jasła :-D A mała ładnie przybiera :tak:
Fiolka witaj w domku :-)
Nathani teraz to już musisz :-)
Muffy śliczny synuś - gratuluję :tak:

Chciałabym również i Wam życzyć spokojnych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie same szczęśliwe dni, żadnych zmartwień ani trosk, aby dzieciaczki zdrowo rosły a nierozpakowane jeszcze mamusie niech wreszcie przytulą swoje maleństwa :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry