Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

żebyscie zawsze miały na kim polegać i być radosne bez żadnych dołków:-) i dla nierozpakowanych szybkich bezbolesnych porodów i usmiechgów na buźkach a dla naszych małych dzieciaczków zdrówka i niech rosna zdrowo
To jest straszne po prostu. 
przynajmniej u mnie w szpitalu. Ja jutro w dniu swojego terminu mam sie zgłosić na IP i będę miała robione ktg. Jak wszystko będzie dobrze to będę wolna :-) i pewnie kolejne ktg za 2 dni tak miała moja koleżanka pół roku temu. A co do wywoływania to chyba czekają z 10dni chociaż sama nie wiem mam nadzieje że u mnie obędzie się bez wywoływania że natura sama zadziała 
Aurelka trzeba być dobrej myśli, może jeszcze nie będą wywoływać, bo chyba od razu nastepnego dnia po terminie tego nie robiąprzynajmniej u mnie w szpitalu. Ja jutro w dniu swojego terminu mam sie zgłosić na IP i będę miała robione ktg. Jak wszystko będzie dobrze to będę wolna :-) i pewnie kolejne ktg za 2 dni tak miała moja koleżanka pół roku temu. A co do wywoływania to chyba czekają z 10dni chociaż sama nie wiem mam nadzieje że u mnie obędzie się bez wywoływania że natura sama zadziała
![]()