Hej...
No my tez juz po spacerku tez słonecznie dziś u nas ale zimnooo brrr mały jeszcze dosypia - juz ponad 3 godz. śpi sama bym się spać położyła najchętniej ale musze po mału go budzić bo jak syrene załączy z głodu zaraz to mi córcię obudzi;p
Basia 7 styczeń to bardzo ładna data

no ale wiem wiem ciężko już i w ogóle więc trzymam kciuki by było jak najprędzej

podejrzewam że t ak będzie bo do 7 jeszcze kupa czasu.
nathani no zaparła się ta Lenka mała haha a mówi się że z każdą ciąża tam już słabiej wszystko trzyma ale widac to nieprawda

dobrze jej tam, niech rośni i sil nabiera
adgama u nas ten kikucik tez tak brudził aż body musiałam przebierać po dwa razy na dzień bo jak dawałam gazik jałowy to się przyklejał aaałć ale to normalne trzeba tylko czyścic patyczkami takimi do uszu bo on się narusza przecież przy poruszaniu się i stąd krwawi. No właśnie my pępka juz nie mamy id tygodnia ale w środku coś takiego jak opisywała
Basia - taka jakby biała brodawka która wyłazi prawie przy płaczu, napinaniu się - co to takiego?

Co do kup to u nas ostatnio była .....w niedzielę

juz mam wątpliwości czy to tak "prawidłowo" strasznie to dziwne że piersiowe dzieci jedne robią po kilka dziennie a inne ledwo raz na tydzień
My też chyba chrzcić będziemy na Wielkanoc