Hej, hej

U mnie nocka do bani, mały ciągnął cyca co 1,5 godz, więc ledwo na oczy patrzę

Teraz śpi i pewnie ze 2 bite godz tak będzie spał. Ale nie prześpię się, bo mała ma nowe puzzle i chce, żebym z nią układała (ma fioła na punkcie puzzli); wieczorem chyba wpadną znajomi z niunią m-c starszą od Piotrusia, więc muszę ogarnąć chałupę. Na jutro tez się ktoś zapowiedział, ale nie pamiętam kto

Lubię się spotkać ze znajomymi, ale z racji powiększającego się debetu w spaniu ciężko mi wszystko ogarnąć i dbać, by goście mieli co zjeść i czy się napić. I nie mówię tu o jakimś wystawnym biedzie, ale o zwykłej kawce i czymś ku temu.Choć w niedzielę robiłam kurczaka pieczonego z ziemniaczkami i tiramisu na deser, a goście byli od 12 do 18

Ale przynajmniej mała się wyszalała z 3 letnią koleżanką :-) Ale muszę powiedzieć, że mój M. bardzo mi pomaga i bez niego nie dałabym rady
Basia powodzenia na wizycie
nathani może chlapnij się na prawym boku na tym ktg, bo u mnie na lewym też skurcze zanikły na amen i odesłali do domu, a kilka godzin później wracałam do nich z rozkręcającym się porodem

I w ogóle tak mi się przypomniało, że na porodówce już nie miałam skurczy jak leżałam na plecach, a jak tylko przerzuciłam się na bok, to od razu bóle i tak urodziłam właśnie, na lewym boku

Mój mały tez majta nogami, ale częściej ma postawę na motorzystę, tj. rączki wyciągnięte do przodu i zaciśnięte piąstki i robi przy tym min i wydaje mruczące dźwięki i śmiejemy się, że motor odpala, bo czasem przy tym bączy, więc są dodatkowe efekty
U nas słoneczko, ale też zimno.
Miłego dnia wam życzę