Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aisha moja jak była taka malutka to cały czas spała wstawała tylko na karmienie;-) Cinamona moze to faktycznie poczatek kolek,ja uważam że zadne dziecko samo z siebie czy z nudów nie placze tylko musi być powód a my jako rodzicei powinniśmy doszukiwać powodu placzu naszego maluszka
Basia &&&&&&&&&&&& zaciscnięte za twój wyjazd do szpitala wrócisz już bez brzuszka z bąbelkiem
Majja-wydaje mi sie że to nie kwestia wykruszenia tylko prawie wszystkie z nas mają już maluchy i pewnie podczytują ale brak czasu na odpisanie każdej z osobna czy zagłębieniu sie w konkretnej dyskusji tymbardziej że każda z nas ma inne dziecko i inne sytuacje jedne dzieciaczki są grzeczniutkie śpią i jedza podczas gdy drugie trzeba nosić i tulić bo bez mamy ani rusz,każda ma inaczej czas zorganizowany i nie zawsze może ma czas zeby posiedzieć przed kompem.Ale i tak uważam że pomimo iż jest nas teraz mniej to tak samo jak przedtem każdej znas zależy na trwaniu tego wątku
.

Szkoda, że mamy na forum mniej czasu,a niektóre nie odzywały się naprawdę dawno, miejmy więc nadzieję, że te "niedobitki" które zostały będą dalej aktywne :-)
jak ja uwielbiam takie wnioski, ale oczywiście jak jak byłam taka mała i mama całe noce mnie bujała na rękach to było - że ja to taka niedobra i rozwrzeszczana byłam!!, a nie że mnie mama nauczyła nosić. No ba

aż mu się sine wokół ust robi tak krzyczy.
W nocy dziś znowu posucha ewidentnie mu nic nie leciało, cyce miękkie nie słychac przełykania mały się denerwował więc wyjscia nie było - dałam mu butle 90 ml wypił z tego 70 odbił, zrobił kupe (po tygodniu!!!) nie spał jeszcze co prawda 2 godz bo go tym przewijaniem rozbudziłam ale był spokojny, najedzony....eeech nie ma to jak butelka jednak! Spał od 5 do 8 ( o 3 zjadł tą butle) i musiałam go obudzic bo juz mi mleko ciekło ale to zadna łaska po 5 godzinach prawda
nie wiem co jest bo po takich maratonach na cycku jak ostatnio to powinnam miec nawał a tu odwrotnie
a już tego nie było przez długi czas, przestałam spać w staniku i teraz wszystko zalane, muszę do tego wrócić, ech.