reklama

Mamuski grudniowe

Hej dziewczyny :)

Wybaczcie że tak długo mnie nie było ale kiedy Ola spi to staram się wolny czas poświęcić synkowi żeby nie czół się odrzucony, a w miedzy czasie pranie, sprzątanie heheh.

Oleśka daje mi nawet pospać budzi sie co 3 godzinki w nocy ale zje i dalej idzie spać, wczoraj w nocy tylko miała oczy jak 5zł i do 3 nie spała. Ale tak to jest ok.

Wybaczcie ale Was nie nadrobię, zbyt długo mnie nie było :)

Ale widze jest temat leżaczków ja mam zwykły jeszcze po Alanku i młoda lubi w nim leżeć a zwłaszcza przed TV bo mrugaja kolory i tak leży nawet z 2 godzinki wpatrzona w tv hhehe

reklama
witajcie kochane brak czasu nie pozwala mi was nadrobić, jestesmy od wczoraj w domku. Lena ciagle chce jesc, klocek mój mały;-) ja walcze z nawałem i zmeczeniem ale po hardkorze porodowym to już bajka. Ściskam was mocno postaram się być w miarę możliwości
Basia mocno trzymam za was

4madlen facet jak cos palnie to rece opadaja :angry:
moj cala trojke rozpieszcza,ale jak sobie nie moze z nimi poradzic to slysze...''twoja wina,bo ich rozpieszczasz'':-D
nie denerwuj sie kochana i jak Antos chce sie tulic czy byc bujany to go tulkaj i bujaj :tak:
ja pierwsze dziecko tez caly czas bujalam i przytulalam...drugie juz mniej,bo byla dwojka i trzeba bylo czas podzielic po rowno miedzy dziecmi,teraz mala nosze bo starszaki juz wieksze i bardziej kumate..ale ...no wlasnie...to ale...
robota sama sie nie zrobi a jak smyki wroca ze szkoly,to obiad zjesc musza...na szczescie Vicky w dzien jest spokojnym dzieckiem,a jak sie odzywa,to gotujemy razem :-D
Basia powodzenia :)))
kruszonka kazda kobieta sama ustala dzien kiedy bedzie ''pierwszy raz '';-)
za szybko nie ma co,bo chociaz nie ma krwi,ale wszystko musi sie ''tam'' zagoic i nie ma znaczenia,czy porod byl sn czy cc
u nas pierwsza przytulanka byla po 5tyg(porod sn,naciecie)..i czulam lekki dyskomfort...dopiero z czasem bylo lepiej:tak:;-)
mathani ogarniaj sie,mi tez z trojka na poczatku bylo ciezko...teraz juz daje rade..moglabym miec czwarte :-D(zarcik:-D)
lili zazdrosc jest zawsze,ale dasz rade mamuska;-) najwazniejsze to dzielic czas miedzy dziecmi po rowno;-)
maja codzienne obowiazki pochlaniaja tyle czasu,ze czasami brak go na bb :-(
ale jak sie wszystkie ogarniemy,to na naszym forum znowu bedzie ruch :-D;-)
mi jeszcze lezaczka nie mamy...tyle tego jest,ze nie wiem ktory wybrac...:no: i tak mysle i mysle...ale jeszcze nic nie wymyslilam :-D

Aj i u mnie troche malo czasu na bb:sorry2: maly grzeczniutki, ale tyle innych rzeczy do zrozbienia w domu miedzy karmieniami:sorry2: wczoraj troche posprzatalam wkoncu w domu to mnie rana na wieczor zaczela bolec i boli do dzis chyba trzeba jeszcze przystopowac:sorry2:

My lezaczek mamy Nuna Leaf naprawde jest super;-)

Lili kolorow to raczej jeszcze Olenka nie widzi;-) jedynie co to skaczace obrazki czarno-biale;-) pierwszy kolor czerwony w 4 tygodniu:tak: w 6 zielony niebieski itd;-)

Noukie super ten leżaczek, ale nie na naszą kieszeń :sorry2: i dla Maryśki chyba za delikatny by był, z tego co widzimy to ona preferuje szybkie bujanie, albo tak się przyzwyczaiła do takiego bujania w fotelu. W każdym razie delikatne buju buju, jak i wolne ruchy wózkiem nie działają tak dobrze jak szybkie :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry