Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja uważam że jednak lepiej zacząć korzystać z takiego leżaczka jak dziecko ma 3-4 tygodnie
Moja księżniczka właśnie zasnęła w foteliku koło mnie , bo musiałam zupę zrobić a w swoim łóżeczku w samotności okazywała swój sprzeciw. Także błogo śpi w foteliku w kuchni. Zaraz ją będę przenosić do łóżeczka 
A "wyciskać" w szkolnnej toalecie mleczko to zbyt słaba perspektywa
Więc uciekłam do domku
...
... Udało sie jakoś zasnąć Małej, ale tatuś już wstał, później Starsza wstała, a my odsypiałyśmy do prawie 11. teraz tatuś dosypia
A Lenka na mnie... Albo spowodowane było szokiem, że w łóżeczku spała. Chociaż jak ją odkładaliśmy to ładnie spała, dopóki nie wstała... 
Sama już nie wiem...
:-)
I ciągle chciała cyca, nie mogłam jej oderwać, bo zaraz ryk. W nocy było w miarę, nawet rano pospała 2,5h, co jej się rzadko rano zdarza. I zdaje się, że będzie powtórka z rozrywki dzisiaj, bo poleżała 15 minut w łóżeczku, potem na M. się trochę uspokoiła, ale teraz już wrzeszczy i nie da się jej uspokoić. Idę ją przewinąć i znowu na cyca 
Jestem mile zaskoczona jakością tychże pieluch :-) Super
Zaraz je wrzucam do pralki i po wypraniu mała pupa będzie testować :-)witam
Dziewczyny po cc mam pytanie czy normalne jest że nie mam czucia w podbrzuszu? Chodzi mi o okolice rany po cięciu.
I dopiero zjadłam śniadanie
Mały strasznie cycowy się zrobił i przytulaśny, że nie chce inaczej zasypiać i daje czadu
Nawet nie wiem, kiedy M. wychodził z małą do przedszkola i w co ją ubrał (a może być zabawnie
), bo to była chwila pomiędzy karmieniami i spałam razem z małym.
Wkładkę już miałam czystą, nic mi tam nie doskwierało, więc się zdecydowaliśmy.Szału nie było, ale było ok. Za drugim razem już było duuużo lepiej
Miałam czekać najpierw do wizyty u gin, ale tą mam dopiero 16 stycznia, a krew nie woda :-) A też u mnie poród był sn z szyciem itp.
myśle ze sama będziesz najlepiej wiedziala kiedy dla was będzie ten najlepszy czas i czy jesteś gotowa
Basia kazda z nas sie bała powodzenia przyjedziesz spowrotem z kruszynka do nas:-) Betiks mówisz ze m taki zdolny do ubierania córki
mój ma tak samo jak do szpitala pojechałam to ubrania dla niej wczesniej miałam przygotowane