Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noukie o kurcze :/ napaliłam się trochę na niego, może kupie ten co cinamona też mi się bardzo podoba , tylko znalazłam go w jednym sklepie u nas a opinii też nie ma . Chusty nie chce , nie poradzę sobie, ja jestem nerwus i nie wyobrażam sobie wkładania tam dziecka jak się np. złości i kopie nóżkami![]()
wiec chyba rozwiazniem byloby to nosidelko Cinamony;-)A ja mam taka ochotę na czekoladę że nie wiem czy wytrzymam, w ogóle coś bym zjadła z kosmosu, jakiegoś śledzika w śmietanie albo kebaba ehhhhhhhhhh.........

) to dr przyjmie Wojtka dziś bo do niego będą rejestrować na koniec marca ale dopiero w lutym można dzwonić
ale w późniejszym okresie może się to poprawić więc stwierdziła że powtórzymy jak będzie starszy

ledwo zasnal i juz nawalil...moj malutki lubi ciepelko, maz go dzis pod kranem myl to cichutko byl, a jak tylko wyszedl z pod wody to ryk ze hej.
mozna powiedziec, że jestem wyspana dzisiaj;-) Zauważyłam u niego na piersiach zgrubienia tzn takie jakby powiekszone piersi. Twarde to jest ale nie boli do przy dotyku. Czytałam na forach, że to normalne u noworodków i mąż pytał w szpitalu to niby ma zniknąć w ciągu paru dni a jak nie do do lekarza po antybiotyk. To podobno hormony z mojego łożyska tam sie kumulują.
ale cieszę się, że chociaz trochę go raczę. Zawsze to coś.
Gości troszke bedzie bo rodzinka duża a same rodzeństwo i rodzice to około 30 osób.
Chcieliśmy cycać ale nie udało się :-( Po niecałym tygodniu stwierdziłam, że nie ma sensu męczyć siebie i Laury. Ale wiadomo, cyc zawsze gotowy, zawsze ciepłe, no i przede wszystkim tani 
. A że Dziewczynki kompiemy co drugi dzien, to dziś jedna jutro druga. Małą kompie u nas w pokoju na ławie
Później tata wylewa z wanieniki, bo mama by się załamała jakby miała podnieść
Starszej puszczam wode do brodzika i albo sama ją myje, albo ona sama sie zamyka pod prysznicem i chce sama się myć, ja jej tylko później głowe myje :-)
. No chyba, że przypada jej środa do około 20:30
Bo Ferdek w tv leci 
. I Ona musi Kiepskich obejrzeć
.
No nareszcie