nathani
Fanka BB :)
cinamona kaczka pycha ( opinia wyrażona przez mojego męża) ale rzeczywiście pycha wyszła
clodi trzymam, żeby wszystkie badania wyszły dobrze
Położna poszła, Lenka waży 4810
pięknie przybrała. Położna zapytała czy dokarmiam sztucznym mlekiem opowiedziałam, że tylko pierś. ciesze się ze tak przybiera ;-) jutro 4 tygodnie po porodzie ale ten czas leci....

clodi trzymam, żeby wszystkie badania wyszły dobrze
Położna poszła, Lenka waży 4810
pięknie przybrała. Położna zapytała czy dokarmiam sztucznym mlekiem opowiedziałam, że tylko pierś. ciesze się ze tak przybiera ;-) jutro 4 tygodnie po porodzie ale ten czas leci....
Dziś dalej głowa boli, ale nie biorę nic. Popijam tylko syropek cebulkowo-czosnkowy. Przez 2 noce miałam za dużo pokarmu i musiałam ściągać, a dziś choć mały też tylko się raz o 3 w nocy obudził (od 22:00), potem przed 6 to cycki miękkie :-( Jej, boję się żebym nie straciła pokarmu, bo się 'wygotowałam' wczoraj w tej temp ponad 39 :-( Mężu kupił woreczki na pokarm i teraz nie wiem, czy ich użyję. No nic,najwyżej sprzedam na All. Dał za nie 28 zeta za 25 szt.

się budziła, ale po odłożeniu do łóżka od razu spała , w ciągu dnia też spokojniejsza, wczoraj podałam witaminę i znowu dzikie akcje i usypianie a raczej uspakajanie dziecka przez 4 h, a Ona pręży się płacze i inne cuda. Szkoda mi malucha także odstawiam. W przyszłym tygodniu będę na szczepieniu u pediatry to się zapytam czy mam kupić witaminę D3 czy nie bo i tak zażywam w suplemencie diety więc może tyle wystarczy ( w necie wyczytałam że to wystarcza ).
nie wiem
do tego ziemniaczki z ziolami prowansalskimi zapiekane;-)