Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I dalej ją kładziemy na brzuszku, żadnych zmian, więc nie wiem czemu wróciła do starego rytmu spania.
Myślałam, że to dzieci robią zanim zaczną raczkować, a ona się przemieściła tak przez ok. 1/4 długości łóżeczka
. Może dlatego, że u mnie jest tak, że to my mamy ostatnie zdanie co do naszych dzieci :-) I np (podam na przykładzie starszej, bo z Młodszą narazie ok
) jak teściowa chce dać coś słodkiego a ja się nie zgadzam a mimo to da coś, to mój A. się wstawia za mną.
Ale mam dwójke w domu i wiem, że obie są bardzo różne. Laura była bardzo cichym i spokojnym niemowlęciem. Lena jest głośna i dużo krzyczy. Laura zasypiała sama w łóżeczku, Lena zasypia na mnie przy cycku:-) Ale obie lubią czuć się kochane i być prztulane i całowane :-) 

Mały pewnie się będzie zaraz budził, bo już od godziny śpi, więc wpadam na sekundkę ;-)
Zawsze jak się budzi to jest w poprzek albo łóżeczka albo u nas (bo nad ranem zdarza mi się go zostawiać, z czystego lenistwa
).
No i współczuję zasypiania z dzieciątkami, zmęczenie jest mega
Ale nasza miłość do nich będzie % na przyszłość 

Może w przyszłym roku spróbuję coś upiec, w co wątpię. 
Posmarowałam kilka razy kremem emolium i zeszło. 

:-)
Znowu u nas wiatr i nici ze spaceru