Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze z czasem bedzie troche latwiej jak maluchy beda juz ciut bardziej samodzielne, a doczekac sie nie moge przespanych nocy 

Z moją ciocia póki co bez zmian jest w śpiączce farmakologicznej udar mózgu był rozległy i jesli jakims cudem sie wybudzi a jest tylko 20 % szans to bedzie roslinka:-(a jeszcze półtora tyg temu była energiczna 70 paroletnia kobieta która nigdy wczsniej nie chorowała nie narzekała i martwiła sie o wszystkich,zycie jest niesprawiedliwe Fiolka współczuje ci strasznie moze lekarz znajdzie przyczyne placzu małego,tule cie mocno u nas Julita pl,acze 2 razy w ciagu doby jak ma gorsze dni to wiecej ale ogólnie jest bardzo grzeczna Muffy-zdrówka Viv-bede sie modlic za twojego dziadka;-) Eni współczuje ci przezyc mam nadzieje ze dzisiejszy dzień bedzie lepszy dla ciebie
Na katar u małej stosuje wode morska u nas zdaje egzamin
Julitka tez pcha łapki do buzi i slini sie nie miłosiernie.Co dostaniecie od m na walentynki?ja sobie w tym roku zamówiłam u meza zeby mi nic nie kupował bo znajoma robi piekne bransoletki i zamówie sobie u niej taka napewno posluzy mi lepiej niz kwiatek:-) Miłego dnia;-)