Fiolka_130
Fanka BB :)
ale on nie miał temperatury;-) w domu mamy nawilżacz i tym działamy i kilka razy dziennie wietrzymy pokój.Fajnie, ze mozecie wychodzic na dwor, tu w UK mowia ze nie wolno wychodzic jak dzidzia ma temperature, a tak to nawet zalecaja. Teraz w domku powietrze przesuszone, co nie za fajnie na katar i kaszel robi. Moze powinnas kupic oczyszczacz powietrza? A moze maly ma katarek od alergii? Masz zwierzaki w domku? Duzo zdrowia dla Wiktorka i cierpliwosci dla Ciebie &&&&
Zwierzaka mam ale ona ma włos nie sierść,więc nie uczula
Dziś Wiki pobił rekord. Spał godzinkę i się przebudził. Nie dało się go uspokoić i zaczął świrować masakrycznie więc go owinęłam.
Spał jeszcze chyba ze 3 h bez jedzenia był od 9 i dopiero o 14 nakarmiłam znów mało mi cyc nie pękł.

wyślę im maila i zapytam może będę mogła zwrócić albo wymienić, bo tak to wywaliłam ponad 50 zeta na coś czego nie będę nosić..
Sprawdzam tylko na szybko pocztę i takie tam, no a same wiecie, że na bb potrzeba więcej czasu, wolnych rąk i weny właśnie. W dzień mam zajęcie, wieczorem menio przy lapku (teraz jest na piłce z małą). W każdym razie, żyjemy i mamy się dobrze ;-)
Betiks jak bedziesz miała wiecej czasu toi zajrzyj na spokojnie;-) Liwus u mnie za katarek płaciłam 58zł wiec nie tak drogo
Clodi-moze u naszych bablów oprócz slinienia pokaza sie zabki:-) Adgama-jak metke oderwałas to raczej nie przyjma zwrotu ale moze ktos odkupi
ale chłopców masz ślicznych takie skarbeczki dwa;-) Moja mała krupa siedzi z łapkami w buzi starsza zjadła kolacje i zaraz do łózek wskakujemy