Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
boziu, ale przybiera 800g w dwa tygodnie
Moja corcia, wazyla 6,2 kg jak miala 4 mce 
Widzisz jak ładnie wam idzie kaszka:-) Neska u nas też wychodzą ząbki na dole a kiedy wyjdą w końcu to nie wiem
Clodi kochana tule cie mocno wiem jak to jest bo z Nastką często po szpitalach jeżdże i wiele łez już wylałam jkak patrzyłam jak ją męczą,ale to dla dobra dzieciątka.Nie robili wam badań na mukowiscydoze w szpitalu?Nam robili po porodzie.Dużo siły ci życze jeśli moge cos doradzć to nie płacz przy małym bo dzieciaczki szukają wspoarcia w rodzicach a czują tak samo nasz strach wypłacz sie gdzieś sama zeby to nie było przy nim a bądź przy nim i dodawaj mu otuchy tulaj i całuj,będzie dobrze buziaczek dla niego kochany dzielniutki
Nie wiem już która z was pisała ja zaczęłam od kaszki malinowej najpierw podałam 50ml do picia w butelce tylko gęstsze popołudniu jej podałam i obserwowałam jej reakcje,później włączyłyśmy jabłuszko starte ćwiartke zjada codziennie łyzeczką albo o 11 albo o 14 i 2 razy banana jadła :-)zamiast jabłka w tych godzinachNie wiem już która z was pisała ja zaczęłam od kaszki malinowej najpierw podałam 50ml do picia w butelce tylko gęstsze popołudniu jej podałam i obserwowałam jej reakcje,później włączyłyśmy jabłuszko starte ćwiartke zjada codziennie łyzeczką albo o 11 albo o 14 i 2 razy banana jadła :-)zamiast jabłka w tych godzinach

) także od razu zaczniemy trening z łyżką :-)Nie wiem co się Wiktorowi dzieje od tygodnia ma taki dziwny humor fakt śmieje się jak szalony az piszczy ale chwila i płacze taki jakiś dziwny.
No i w nocy cyrki, dziś obudził sie o 12 potem o 2-3 i tak werzeszczał my myślałam że mi serce pęknie. Mało tego obudził się o 6 gotowy do wstawania, zawsze brałam go wtedy do łóżka i spał przy cycu a dziś nawet go już wypluwałnawet to juz nie działa.