reklama

Mamuski grudniowe

Mnie dzienniczek założył lekarz i wszystko tam on sam zapisuje, odebrałam wyniki badań .... część mam zaniżonego ... część zawyżonego, wszystko minimalnie więc mam nadzieję, że w ciąży to normalne.Wizytę u lekarza mam za 2- tyg i oby było wszystko ok . Cena kompletu moich badań to 466 zł , strasznie dużo :baffled: . Muszę odwiedzić jeszcze okulistę i zrobić badanie piersi. Przez całe życie nie byłam tak wybadana jak teraz :baffled: .

reklama
Mmm liwus pycha obiad.
Ja robię pieczarkową a drugie danie to kurczak po chińsku ale D. szaleje :-)
Byliśmy na spacerku a potem do siorki na wieczór filmowy.
Dzienniczek sama sobie chciałam kupić :tak:
Maja o kurcze tyle kasy :/

Witajcie Laseczki, ja juz po pracy. Na przerwie przysnęłam na 20 min i powiem Wam, że coraz częściej łapie mnie senność.
Witam Cię Majja wśród nas i trzymam kciuki. TUTAJ POMAGAMY SOBIE NAWZAJEM I BARDZO WSPIERAMY.:tak:

Mam ochotę na ziemniaczki i jajko w sosie musztardowym ale mi nie wyszedł. Macie jakis przepis???
Samopoczucie moje ok,żadnych bóli ale zatwardzenie miałam od dwóch dni. Wczoraj na wieczór opiłam się mięty i dzis poszło z krwią. Przeraziłam się i sprawdzałam kilka razy skąd ta krew. Na bank z odbytu,uff...

Witam was mamusie, wczoraj patrzylam na pogode na caly tydzien i mialo padac do soboty, a dzis mile zaskoczenie, chyba 20 stopni w sloneczku. Uszczesliwilo mnie to bo juz mam dosc deszczu zwlaszcza ze w Polsce takie upaly, takze zaliczylismy spacerek z mezusiem i Majeczka, a potem Majcia wsunela flache na ogrodzie, niestety u nas wietrznie i juz w domku jestesmy,ale i tak jestem przeszczesliwa z tego sloneczka, jeszcze 12 dni i wracam do pracy :(

Dziewczynki okazuje się że chyba w następną sobotę zaliczę roczek bliźniaków.
Ile teraz się daje kasy ? Macie pomysły na prezenty
Może bym coś zamówiła z internetu.

Basia_one fajnie, że miałaś słoneczko. U mnie nadal pochmurno. Do pracy to chyba tylko na kilka miesięcy wracasz co? Super, będziesz miała dzieciaczki w zbliżonym wieku:tak:

Nie znalazłam fajnego przepisu na sos musztardowy i wciągnęłam tosty z serem i szynką:rofl2:

witam kobitki ja już po pracy jakoś dałam rade ale muszę się zdrzemnąć troszkę bo padam. Mdli mnie nadal. Od dzisiaj nie mogę robić przy jajkach. Pracuje w domu opieki, a śniadanko w UK to wiadomo jajko na bekonie. Jak zapach jajka do mnie doleciał to ja leciałam do najbliższej toalety :-)
Dzień dzisiaj piękny i u nas. Mielismy gdzieś z emkiem jechać po pracy ale ja muszę się położyć chociaż na 10 minut.

Macierzynski mi sie skonczyl 10 kwietnia, ale wzielam sobie jeszcze zalegly urlop takze zostalo jeszcze 12 dni :) praca nie jest jakos wybitnie ciezka, raczej nudna..bo sie siedzi i dlubie male rzeczy. Najgorsze jest to ze zalatwilam sobie przeniesienie na wieczorna zmiane zanim jeszcze okazalo sie ze jestem w ciazy...ale jakos dam rade, kwestia przestawienia, postaram sie pracowac jak najdluzej dam rade, musze troszke budzet podreperowac bo ostatni wyjazd do polski nas troche splukal :)

reklama
Fiolka z kasa to roznie bywa. Przede wszystkim zalezy od Twojej kieszeni. No i zalezy tez czy jestes tylko ciocia czy moze chrzestna lub M. chrzestnym. Bo wiadomo chrzestni lubia rozpieszczac chrzesniakow:-D. A kwestia kupna prezentu to zalezy co cie interesuje:-) Nie wim zabawki do ogrodu, moze jakies jezdziki, moze jakis komplecik na lato. Albo poprostu spytac rodzicow czego im brakuje dla dzieci. U nas tak robimmy, czy urodziny czy swieta. Dzieki temu prezenty sie nie dubluja i jest to co jest potrzebne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry