Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
prawie przywykłam że większość rzeczy jest na nie.
cały dzien mi zleciał sprzątanie gotowanie goście i robienie ciasta bo jutro znowu goście
Majja ale masz śliczności
Viv twoje Marysia to jest gwiazda poprostu:-) Fiolka synuś twój tak sie bosko usmiecha ze az sie wierzyc niechce ze to to samo dziecko które płacze
Ja kupiłam małej macie ale dałam 145 zł lubi na niej lezec ma sporo fajnych rzeczy na niej mam nadzieje ze bedzie ja interesowala jak bedzie troszke starsza a grzechotki jakies tam mam po starszej kilka dokupilam i pare jeszcze kupie i dość za to zabawek zadnych nie bede kupowac bo mamy w domu kilka pudełek
od zabawek edukacyjnych klocki filizanki kuchnie lodówki kregle i peiron wie co jeszcze takze zabawek nie kupujemy i nie pozwolimy kupowac nikomu bo szkoda pieniedzy,ale wiem jak to jest jak sie ma pierwsze dziecko i tzreba kupowac bo nie ma sie czym bawić:-)Viv jak ty ładnie piszesz na bloguuwielbiam jak ktoś tak ładnie ubiera swoje myśli w słowa
![]()
chyba bede musiala jednak jakas herbatke mu kupic bo juz 7 kg wazy i ciagle glodny

pisz to bedzie miala Marysia piekna pamiatke;-)