Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No nasz tez za woda nie przepada. Teraz przed swietami to ciezko pewnie bedzie o lekarza, ale z rozwolnieniem to i na IP powinni cos doradzic. Bo dIeciatko moze sie odwodnic. Moze poobserwuj go dzis i jak zrobi jeszcze ze dwie to jedz na IP albo zadzwon, napewno cos ci doradza.
A moj juz 3 dzien kupki nie robi, pomagalam mu termometrem ale nic nie poszło, musze poleciec dzis po jakies czopki ;/
didor tak to jest, jedno sie skonczy to drugie zacznie, u nas jak nie zabki to brzuszek ;/
didor a nie lepiej dawać te herbatki z hippa? no chyba że nie lubi ale one są na glukozie która też ma właściwości nawadniające... aisha jak ja próbowałam termometrem to też nie szło... ale jak wsadzałam czopka to ten czopek nie zdążał się rozpuścić i już kupką strzelał... fakt, nie zawsze ale często. I polecam najzwyklejsze czopki glicerolowe...