reklama

Mamuski grudniowe

Was też tak boli w krzyżu? :zawstydzona/y:
Cholerka ja pod koniec dnia nie mogę się zginać i ledwo chodzę.
a o spaniu na plecach mogę pomarzyć...
Mnie tez jakiś taki dół złapał.
co ja zrobię jak gin. będzie miała złe wieści, chyba tego nie wytrzymałabym :(

reklama
Ja tez mam zle mysli. Staram sie myslec pozytywnie ale i tak jakos mnie nachodza. Juz w poniedzialek moja 1 wizyta, ciesze sie i zarazem boje ehhh...

cinamona w sumie ja niewiele się dowiedziałam na pierwszej wizycie.
Trochę żałuję że nie poszłam później:zawstydzona/y:
Teraz tyle czekania... no cóż muszę wytrzymać ale złe myśli ciągle są.
A do Hiszpanii mam ogromny sentyment, od zawsze chciałam tak pojechać.
Potem poznałam mojego męża a jego siostra mieszka tam no i pojechaliśmy na wakacje :-)
Marzę że się kiedyś tak przeprowadzimy.

Fiolka, w poniedziallek kiedy mam wizyte bedzie to ostatni dzien 7go tygodnia wiec mysle ze cos tam napewno bedzie juz widac i jesli lekarz mi powie ze wszystko ok to napewno bede spokojniejsza.

Ja w tej chwili nie wyobrazam sobie zycia gdzie indziej. Kraj piekny, pogoda przez prawie caly rok sliczna, ludzie mili, jezyk latwy, jedzenie pyszne. Rodziny i przyjaciol troche brakuje ale juz sie przyzwyczailam. A jak sie dzidzia urodzi to juz wogole bedzie super :)))

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie:) dzis planuje kuchenne rewolucje;);) Maz na trening ja do garow;) ziemniaczki buraczki I mielone;) a na deser pieke drozdzowki z budyniem

Witam
u nas dziś tak fajnie chłodno od razu lepiej się czuję
a na obiad karkówka mniam mniam a ciast po ostatnich imprezach mam dosyć :eek:jeszcze są w lodówce i czekają aż ktoś jej zje
życzę wszystkim udanej niedzieli

Witam z rana? :-)
Ja już po śniadanku :-) Laura też już właśnie wstała :-)
A ja kompletnie nie mam pomysłu co dziś na obiad :-(

Hejka...

A my w czoraj troche u znajomych wieczorkiem posiedzielismy, ale mi juz coraz trudniej w gosciach:-D zaraz mi sie swoje lozeczko marzy:rofl2:

U mnie dzis cukinia zapiekana z szynka i serem i do tego frytki;-)

Mdlosci dzis od rana a jakze:baffled: ale nie tak meczace, zjadlam sniadanko i lepiej;-)

Ja dzis planuje dzien na sofie moze po poludniu wyciagne chlopakow na konwalie do lasu:-)

Witam się niedzielnie :-) U nas znowu zapowiada się cudna pogoda ale to dobrze bo planujemy jakiś wypadzić i pasuje nam słoneczko :-) Ja tradycyjnie od 6.30 już nie śpię za to młody najedzony, wybawiony teraz śpi a ja już rosołek ugotowałam, wykompciałam się i nawet pazurki u stópek wymalowałam :-D
Noukie ale pyszności szykujesz - mniam :tak:
Ania jak ząbek? wciąż męczy??
Fiolka skarbie nie zamartwiaj się na zapas. Ja przez 16 tyg które Miki spędził w szpitalu nauczyłam się pokory i cierpliwości. Co jest ci pisane to będzie i twoje zmartwienia nic nie pomogę a tylko się niepotrzebnie dołujesz. Tam na górze już dawno zapisali dla ciebie scenariusz na całe życie i moja droga masz dwie opcje albo się podporządkujesz i widzisz pozytywy i cieszysz się życiem albo zamartwiasz i tracisz piękny czas na stres i smutki. Ja wybrałam pierwszą opcję i tobie też radzę się jej trzymać :tak:
Wygrzebałam przedtem krótkie porteczki dla Mikiego bo pewnie jeszcze się przydadzą. Odłożyłam je kiedyś jako "za małe" a zostawiłam te, które przywieźliśmy z uk i się okazało, że to moje zbuchane dziecie w nowych chodzić nie może bo mu lecą i trzeba stare ogrodniczki ubierać :-D Żeby to mamusia taką figurkę miała :-D

reklama
Witam się z rana po nocy niezbyt przespanej. Nie dość, że jakis debil śpiewał na głos pół nocy(była policja) to jeszcze koszmary mnie męczyły. Wczoraj bardzo przeżyłam MamęPatryka i różne mysli mnie nawiedzały. Przyznaję, że boję się bo ja pierwsze usg będę miała dopiero za jakieś 4 tyg i do tego czasu ciągła niepewność. Nic nie przyśpieszę bo tak jest w uk.
Ciril kochana jak samopoczucie?
Joanna a Twoje zdrówko?
Ania zábek dalej doskwiera?
Noukie. Lenka wpraszam sié z rodzinká na obiad bo ja dzisiaj nie mam siy na gotowanie...:no:

Idé sié wykápa i moe chwilé poleze. Dzisiaj jak na razie bez dolegliwosci ale to dopiero poczatek dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry