reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dzień dobry Grudniówki ;)

Kazał Wam lekarz robić ekg serca może ? mnie zlecił, ale mam jakieś opory czy to konieczne.
Ja dziś odbieram badania na hiv, bo mój nadgorliwy gin. stwierdził ,że to obowiązkowe, nie wiem czy mam się bać :)))

Ja mam jakies 4 badannia teraz ale za cholerke nie moge ich roszczytac, a powiedzcie dziewczyny mi (te co maja skierowanie na toksoplazmoze, czy jakos tak lub np hiv) wy chodzicie prywatnie do gina?? Bo ja i z Laura i teraz chodze na NFZ i z Laura i teraz mam tylko podstawowe badania i nie wiem, czy mam sie wyklucac o te skierowania czy nie.

No ja dodzwoniłam się do endokrynolog, idę w piątek
a wcześniej zleciła mi badanie ft4 . Kurcze oby moje hormony były w porządku :-(

Cholerka, jadłam zozola i mi się zamek w aparacie oderwał :/

A ja slaba strasznie, to przeziebienie mnie dobija zero sily a do tego ten katar. Znow sofa, a ledwo z lozka wstalam. A tak chcialam przed domem posprzatac poki nie pada

Joanna tak mi Ciebie żal bo wiem co to znaczy katar. Nienawidzę go mieć:no: wtedy człowiek takir ozdrażniony. A robiłaś sobie inhalacje? Masz już może termin na usg?

reklama
28 maja, inhalacje robilam nic nie pomaga. Musze przeczekac:( to oslabienie dobija sama po schodach boje sie schodzic, w glowie sie kreci. A wciaz pamietam jak w 7 mcu w pierwszej ciazy spadlam zwichnelam noge I sie boje teraz:(
A Tobie tez nie najprzyjemniej z tymi mdlosciami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry