Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przez ostatnie lata pracowałam po 10 godzin dziennie w trasie (kierownik regionu) potem jeszcze z 2 przy kompie w domu... a teraz??? tyle wolnego i brak obciążenia psychicznego pracą...... szok....
Dziendobry, ja juz lece do pracy....
Dzisiaj rano az sie rozplakalam z tego wszystkiego, tak mi te mdlosci dokuczaja, ze nie daje rady doslownie zoladek na druga strone wywraca:--
-(
Milego dnia;-)
Po co masz się męczyć w pracy.. Jak wypoczniesz to dobrze zrobi to i Tobie i Maluszkowi :-)My dziś całą noc bez pampaI wszystko suche :-)
Tzn, już Luśka spała bez pampów, i to nawet blisko miesiąc, ale coś jej się odwidziało i wołała, żeby jej ubierać:-)
Podobno skutkuje...
, i przyznam się, 

, że mi się śniło, że siedze na kibelku.... I chyba reszty nie musze dopowiadać jak się to skończyło

Liwuś 3 noc śpi, ale dziś przyszła mokra do nas, i przyznam się,
, że mi się śniło, że siedze na kibelku.... I chyba reszty nie musze dopowiadać jak się to skończyło
![]()
) Ale w dzień i tak nie zakładamy jej już pampersów, tylko jak gdzieś idziemy, no chyba, że to szybkie wyjście to też nie ubieramy,