reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hej:)
Ja wczoraj byłam na wizyie - wszystko ok i w końcu załozył mi kartę ciaży!
Dzidź jest młodszy jak wynika z USG więc musiałam sobie zmienic suwaczek bo termin wg usg mam na 28.12 a w karcie ciązy wg OM na 19.12 więc spora rozbieżność ale bede sie trzymać tego 28:tak: nieżle bo jeszcze moge utrafić w ur. córci czyli 27.12:-D

Joanna współczuję bardzo takich złych wieści, na nie nigdy nie jesteśmy rzygotowani:-(:-(

Nouke ostatni dzień w pracy? tzn ze wybywasz na L4:-p

A gdzie się podziała nathani?

witajcie mamusie :-) ja dzisiaj ciut lepiej się czuję ale wczoraj to miałam jakąś masakrę....

Joasiu... bardzo mi przykro z powodu złych wieści.... tulę mocno....

sarka ja przy pierwszym synu miałam rozbieżności dwa tygodnie wg @ termin na 26 czerwca a wg usg na 11 czerwca a urodziłam 25 o 23.15 :tak: a z Kubusiem termin miałam na 17 sierpnia (wg @) a wg usg na 24 a urodziłam 12 o 23.44 ale w tym przypadku wmówiłam sobie tę datę bo 15 mój mąż wyjeżdżał w miesięczną delegację a nie wyobrażałam sobie rodzić sama i powiedziałam, że muszę urodzić najpóźniej w sobotę 12 i tak też się stało :-)
miłego dnia :tak:

Dzień dobry u mnie pogoda okropna zimno pada serdecznie gratuluje wszystkim mamusiom wczorajszych wizyt zdrowych bąbęlków:-) I trzymam kciuki za dzisiejsze wisyty bo dziś też ktoś ma wizyte chyba przepraszam że nie zwracam sie do was imiennie ale jeszcze wszystkich nie zapamiętałam:sorry2: Joanna-współczuje złych wieści trzymaj sie;-)Noukie-u nas można przynosić torty a Anastazja wypatrzyła ze jakaś koleżanka miała i ona też chciała także mieliśmy podwójne urodziny w domu i dziś w przedszkolu ale niech sie cieszy słoneczko moje mam nadzieje że dzis ci dzień szybko minie i od jutra już będzie ciebie więcej z nami:tak: Miłego dnia wszystkim i żeby was bardzo mdłości czy inne przypadłości nie męczyły:happy2:

Joanna - trzymaj się bidulko...

Powodzenia na dzisiejszych USG, nie pamiętam kto ale pamiętam że na 18-tą:) Za dużo nas tu, może do grudnia nauczę się ników :))
Ja czekam teraz do 5.06 na usg prenatalne, to będzie 13 tydzień i 4 dzień więc chyba zobacze juz małego ludzika z nóżkami, rączkami itd. a do tego czasu podpatruję jak Wam idzie

​gryzoń mysle ze moze nawet zobaczysz siusiaka albo buleczke ;) ja ide jutro i Gin powiedzial ze jak dzidzia nie bedzi e sie wstydzic to juz moze sie dowiemy :))))

znając życie wypnie się na mnie tyłkiem :) hahaha
No mamy takiego pana od usg który podobno bardzo szybko potrafi dostrzec płeć i nigdy się jeszcze nie pomylił. Sama nie wiem co bym chciała tam zobaczyć :)
4madlen - a Ty masz preferencje? siusiaczek czy nie siusiaczek?

Dziewczyny dziekuje za wsparcie. To takie wazne.
Wczoraj sie bardzo zestresowalam, az mnie brzuch rozbolal wtedy stwierdzilam ze tak nie mozna. Zastanawiam sie czy jechac na pogrzeb, boje sie ze zbyt
Sie zestresuje I cos zlego sie wydarzy z dzidzia. Przepraszam ze tu I tym pisze ale wiem ze cos mi poradzicie

Witajcie dziewczyny
Bardzo mi miło, że mogę dołączyć do was. Od dłuższego czasu miałam nadzieję że powinnam się tu znaleźć jednak miała przeboje z lekarzem (przypadkowy lekarz zdecydowanie nie jest dobrym rozwiązaniem). Teraz jestem już po wizycie która na 100% potwierdziła ciążę. Ba, miałam nawet USG i widziałam małą fasolkę i bijące serduszko.
Termin z miesiączki mam wyznaczony na 18.12 ale lekarka od razu powiedziała że ciąża jest późniejsza i z usg wyszło, że 26.12.
Teraz jako szczęśliwa mamuśka dołączam do grudniowych mamusiek.

reklama
Witaj ruda-iza :-)
Joanno moim zdaniem, jeśli to ktoś baaaardzo bliski to raczej wypada być na pogrzebie. Ale jeśli to jakaś dalsza rodzina to ja bym nie ryzykowała takiej dalekiej drogi i stresu. W końcu wszyscy powinni zrozumieć, że normalnie byś pewnie przyjechała, ale co innego w ciąży. Przyjmij proszę wyrazy współczucia :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry