reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam serdecznie ponownie ;)
a ja dzis mam koszmarny dzien, wczoraj wrocilam z Polski a dzis padam, nawet wymiotuje, ale nie wiem czy ze zmeczenia czy dlatego ze wczoraj tak "dziko" jadlam. Ogolnie narazie chudne, na wadze - 1 kg.

madlen79 po tygodniach lenistwa trafił się lepszy dzień :-D Sama nie wiem skąd taka moc :-p A ty kochana masz prawo być rozleniwiona i wcale się tym nie przejmuj :tak: Jak coś leży ci na oczach to wrzuć w kąt i już będzie czysto - ja tak robię jak mam lenia :-D
Joanna to może jakiś dobry dzień i w ukeju się trafił? :-)
neska no wreszcie jesteś, akurat dzisiaj o tobie myślałam bo miało cię nie być 3 tyg a ja nie mogłam skumać czy już minęło czy o nas zapomniałaś :-p Jak podróż i "wczasy" w pl??

Witaj Neska :-) Odpoczełaś troche?

No :-) Jestem z siebie dumna :-D Postanowienie na dziś spełnione :-D Nie poprasowałam, bo już nie miałam siły :-D ale ogarnełam jak przystało, i nie wstyd już kogoś zaprosić:-D A i nawet u Laury zabawki posprzątałam :-D
Miłej nocy życze:-)

A musze się pochwalić:-D Właśnie nie dawno ogarnełam, że mój brzusio już większy niż cycuchy :-D

A ja dzis powera nie mialam i nadaje juz z lozeczka;-) a i tak nic nie moge robic to ide spac:-p

Ania nie no mojemu brzuszkowi to jeszcze duzooooo brakuje do piersi, urosly bardzo:zawstydzona/y:

Ciezko was nadgonic.... ja zmeczona jestem po pracy, spac nie moge do 3ciej... teraz juz coraz zadziej bede wchodzic na forum bo jakos nie mam weny :( no chyba ze po usg pochwalic sie co tam u mnie w trawie piszczy. Niestety nie mam sily czytac wszystjich postow, w tygodniu to wracam z pracy, klade sie spac ok 3 nad ranem, spie do 11, a potem spedzam czas z córka a na 16 znow do pracy. Pozdrawiam was i postaram sie jeszcze zajrzec.

Noukie mi też urosły, ale mówie na czas bez biustonosza :-D

Basiu dasz rade:-) A poweidz mi to nie jest tak, że w Twoim stanie nie powinnaś na nockach robić? Zresztą jak dobrze kojarze, to chyba i tak niedługo na zwolnienie idziesz? :-) Dasz rade, jeszcze troszke:-)

lolcia u mnie też mecz:-D Pytaliśmy Laure kto ma wygrać :-D Niebiescy czy czerwoni:-D To stwierdziła, że "kululu" :-D:-D

reklama
Hej, hej :-)
Joanna no nie było lenistwa :-D Posprzątałam, kosiłam trawkę, byłam z moimi chłopcami na zakupach i pizze zrobiłam i jeszcze pozmywałam żeby mieć już spokój :-D Brakło tylko chęci na prasowanko :tak: Do 28 maja już niedaleko zleci szybciutko i gratuluję 12 tyg :tak:
madlen79 kochana ja trzymam kciuki za ciebie i maleństwo i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Plus w tej sytuacji jest taki, że będziesz miała lepszą opiekę i na pewno będą się troszczyć o twoją dziecinkę i nie pozwolą aby stało się coś złego :tak:
Fiolka zrób tak jak ci intuicja podpowiada. Jak mają cię te badania uspokoić to się wybierz a jak nie to za pieniążki zaoszczędzone kup sobie coś ładnego albo coś dla maluszka :tak:
Chciałam oglądnąć x factor ale mój mężuś jakiś głupi mecz włączył :sorry2: ehh faceci :-D

Uwaga zdrada - popieram Twojego męża :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry