reklama

Mamuski grudniowe

Madlen ja Ide 28 nie moge sie doczekac bo dopiero Badanie krwi I cala reszta. Niby zaczelam dzis 12 tydzien ale strach jest codziennie.
Ja wierze ze u Was bedzie dobrze, ale Ty jako matka martwisz sie bardziej I to jest oczywiste. Tylko sie nie zadreczaj

reklama
Madlen dostałam dwa listy: pierwszy z terminem na 21 maja czyli za 2 dni na spotkanie z położną a drugi z terminem na 11 czerwca na usg. Jestem przerazona a zarazem podekscytowana bo to moja pierwsza ciąża w uk i nie mam pojecia co będzie na tych wizytach. Obym dowiedziała sie samych dobrych rzeczy.

Madlen trzymam kciuki;-) Wszystko będzie dobrze:-)
Też mam gr krwi A(-) a A. ma A(+) :-) Robili mi rok temu w lipcu po zabiegu badania na antyciala i nie mam. Też zastrzyk z immunoglobuliną dostałam :-) I za każdym razem dostawałam.

Uff, obiad naszykowany, kuchnia posprzątana a mnie złapały mdłości, których nie miałam od kilku dni a do tego prawy jajnik szaleje:-( Muszę się chyba położyć na troszkę bo nie daję rady...

U mnie dalej nic. A. Tylko odkurzyl, ja spalam 3h, zaraz podlogi chyba pomyje i cos poprasuje:-) Ah.. Postep jedynie z praniem:-D bo juz 2 sie robi. A spac sie dalej chce jakos. Malej troche poczytalam i moze pozniej pojdziemy na placyk...

Jej dziewczyny u mnie tez taki spiacy dzien no za nic wziac sie nie moglam:-(:-(:-( z malym tylko spacer zaliczylismy, a brzuch to i mnie dzis bardzo boli, tzn jajnik kluje jak szalony:szok::szok:

reklama
Hej, hej :-)
Joanna no nie było lenistwa :-D Posprzątałam, kosiłam trawkę, byłam z moimi chłopcami na zakupach i pizze zrobiłam i jeszcze pozmywałam żeby mieć już spokój :-D Brakło tylko chęci na prasowanko :tak: Do 28 maja już niedaleko zleci szybciutko i gratuluję 12 tyg :tak:
madlen79 kochana ja trzymam kciuki za ciebie i maleństwo i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Plus w tej sytuacji jest taki, że będziesz miała lepszą opiekę i na pewno będą się troszczyć o twoją dziecinkę i nie pozwolą aby stało się coś złego :tak:
Fiolka zrób tak jak ci intuicja podpowiada. Jak mają cię te badania uspokoić to się wybierz a jak nie to za pieniążki zaoszczędzone kup sobie coś ładnego albo coś dla maluszka :tak:
Chciałam oglądnąć x factor ale mój mężuś jakiś głupi mecz włączył :sorry2: ehh faceci :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry