reklama

Mamuski grudniowe

Wstałam :-p zjadłam kanapeczki i zaraz muszę się ogarnąć i z psiną wyjść.
Kurcze myślałam że dziś piątek:-D
Ja raz byłam u babki, trauma na całe życie, to była koszmarna jędza i wyszłam
od niej z płaczem, ledwo stałam na nogach.
Szkoda że nie poczytałam opinii na necie.
Potem chodziłam do faceta i przez każdą wizytą się stresowałam i krępowałam.
A teraz z polecacie chodzę to wspaniałej kobitki :-)
Jest uprzejma, bardzo delikatna super ;-)

reklama
Odnosnie moderowania tez jestem za Anią.

Ja do gina chodzilam kobiety w poprzedniej ciazy i tej na nfz i super. . .
Jutro ide zrobic badania a w poniedzialek wizyta. Trzymajcie kciukasy...

Witam sie po pracy. Atmosfera spoko, szefowa zatroskana, ciągle wypytywała czy ok i pomagała mi w pracy :-)
Dzisiaj niezbyt dobrze się czuję, może przez pogodę ale jest mi słabo i niedobrze, jedzenie odrzuca i brzucho strasznie ciągnie,ehhh... Do tego pokłóciłam sie wczoraj ze swoim i sie nie odzywamy a córka dzisiaj na noc poszła do koleżanki więc zostaje mi gadanie do ściany lub milczenie...:-(

Moje pierwsze wizyty były u kobiety(moja mama do niech chodziła) ale sie przejechałam Doprowadziła mnie swoim zachowaniem i brakiem taktu do prawie niepłodności. Robiła mi łachę, że mnie badała i takie tam. W końcu w ostatniej chwili wylądowałam u faceta i on mnie uratował. I tak juz jestem u niego od 15 lat i nie opuszczam.Jest delikatny,uprzejmy i kiedys nawet w piatek w nocy mnie przyjął z bólem. Dlatego w październiku jadę do pl by mnie sprawdził bo tu w uk nie za bardzo ufam.

sarka ja mam tak co wieczór, serce wali jak oszalałe i nie nadążam oddychać przez nos, muszę przez buzię ale po paru minutach przechodzi. Nie mam pojecia co to jest:confused:

Witam się po pracy:-)
dziś wcześniej, bo zmarzłam i chciałam prędzej skończyć:-)

Wy na poważnie Anie chcecie na moderatora? :-D:-D

Jak tam po wizytach??

Też kiedyś chodziłam do kobity.... I NIGDY WIĘCEJ !!!!

A co się dzieje z misią83 ??? Na grupie jest, ale jej dawno nie widziałam. A czytam regularnie to raczej nic nie przegapiłam....

Ostatnia edycja:
Czytałam skład tych tabletek na mdłości, całkiem ok :)
Dajcie znać czy pomagają choć mi już lżej z dolegliwościami mogę to nawet powstrzymać.
Mmm zjadłam pół kg truskawek :-)
Ja badania dopiero mam 12 czerwca a i tak nie wiem czy gin mi pomierzy ale chyba tak ;-)

Witam się przed pracą,
jak zwykle ostatnio w momencie tuż przed wyjściem mam spadek ciśnienia (96/65, nigdy takiego nie miałam) i ból głowy i TAK MI SIĘ NIE CHCE IŚĆ! :(
Po pracy pewnie polegnę spać, a jutro na 10 do ginekologa, trzymajcie kciuki :)

reklama
Bulkaasia zawsze mozesz sobie MG z vit b6 brac, bardzo dobry w ciazy no i tez na kolatnie serca;-)

Vivienne a o ktorej konczysz, jak dopiero teraz idziesz do pracy??? Jej ja juz dzis po pracy i mam wkoncu weekend;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry