reklama

Mamuski grudniowe

zawsze przy podcieraniu ogladam papier..wiec jak zobaczylam czerwone,to az mi sie ciemno przed oczami zrobilo z tych nerwow..,mam nadzieje,ze to tylko raz i wiecej nie bedzie..
ale teraz co chwile latam do lazienki :zawstydzona/y:
aniu mierzyli..ale nie mowili,ze to usg genetyczne ..tylko co robia i ze wsio jest dobrze..a ja nie znalam sie na tym,a nie mialam neta,aby poczytac

reklama
Madlen, spokojnie... nie denerwuj się. Jeśli sie powtórzy to pójdź do lekarza, on cie uspokoi i sprawdzi czy wszystko OK.
Ja wcześniej też miałam tylko 3 USG, lekarz mi wszystko pokazywał i omawiał. Wszystko było w porządku. teraz zamierzam zapytać o wszystkie możliwe badania te refundowane i wykonywane prywatnie.
A cist ja też nie lubię :) robię tylko jak ktoś ma przyjść. Jedyne cisto to sernik, bo mężuś go uwielbia.

madlen nie stresuj sie kochana, pewnie jakas żyłka pękła i poleciało ale jakby była powtórka do śmigaj do szpitala. Ja też za każdym razem oglądam papier, jakaś przewrażliwiona jestem chyba.
Fiolka trzymaj sie kochana...
Odebrałam córkę po 2 dniach i wygląda jakby w ogóle nie spała. Wykąpała sie i padła w wyrku. Zdążyła tylko powiedzieć; Mamo, było super cool i zasnęła. Ach te nastolatki...:-)
Z innej beczki, mąż ma urodzinki 30/06 i nie wiem co mu podarować. Macie jakieś propozycje???

Fiolka nie no teraz to mnie zbiłaś!!!!! Ja ciasta uwielbiam i mogłabym jeść i jeść, a jeszcze jak sama upiekę to dopiero:-p
no widzisz ;) zawsze jak chodziłam na wesela przyjęcia itp nigdy ciast nie jadam (prócz tortu bo nie wypada) za to wolę coś konkretnego i sałatki mogę jeść na okrągło;-)

Madlen może to tylko fałszywy alarm, wszystko jest bardzo ukrwione teraz i się być może podrażniłaś.

Asia ja planuje mojemu kupic matę masującą na fotel do samochodu :-p

Moja wizyta dokładnie za tydzień i to nie jest genetyczna, sama nie wiem.
Wiem że gin mi coś tam pomierzy ale wysłała mnie gdzie indziej na dokładne badania
jednak ja się tam nie udam ;-)
Dziś na szybko makaron z sosem napoli, miał być z kurczakiem i pieczarkami ale nie moge patrzeć na mięso.

Skończyłam kurację globulkami i było tydzień ok a teraz znów o cholerne swędzenie.
głównie na zewnątrz, wiem że pisałyście o jakiś maściach pomocy :(

Fiolka ja mam taką zwykłą, kiedyś kupiłam w Lidlu, masuje i jest podgrzewana. Fajnie zimą działa bo przewaznie ja z niech korzystam bo zmarźluch ze mnie :-)
2_Samochodowa_mata_24064_1.jpg

Ostatnia edycja:
Tyle tego naskrobałyście od wczoraj...ze nie dam rady wszystkiego ogarnąć...
madelin79 obserwój swoje cialo...jezeli sie powturzy to szybko do lekarza...a najlepiej to zadzwon do swojego ginka i zapytaj co masz z tym fantem zrobic...ja bym raczej nie zwlekała. Krwawienie w ciązy nie jest normalne.

Ja wlasnie wcinam ciasto 3bit ... na obiadek zrobilam żurek. Wczesniej zrobilam generalny porządek w salonie i kuchni ...wypierniczyłam dywan z salonu bo mnie wkurzał codziennie latanie z odkurzaczem ipranie go co miesiąc mnie wykancza...wiec go zwinełam i sio na strych. kupie sobie taki pod ławe tylko i bedzie git.

Dzisiaj na twarzy wyglądam koszmarnieeee syfów coraz to więcej i na dodatek bolą jak dotykam.
Ze zdrówkiem troche lepiej mam tylko katar ...a raczej kicham ... wczoraj leżałam cały wieczór pod kocem popijałam mięte bo strasznie zle sie czułam i ogladałam kriminalne zagadki :-)

a teraz pytanie do Was dziewczyny ...czy wy tez nie macie ochoty na sex ??? czy tylko ja taka dziwna jestem :confused:

Aniu gratuluje awansu :-)

LilithGoth nie jesteś sama z tą ochotą. Ja mam dopiero od tygodnia, przedtem się tknąć nie dałam. W pierwszej ciąży miałam dużo większą ochotę, teraz chyba strach bierze górę :confused:

reklama
madlen kochana spokojnie mój gin. po ostatniej akcji plamienie powiedział że krwawienie może być np. z nadżerki. Postaraj się nie stresować i obserwuj jeśli się nasili do lekarza.
bulkasia mój ma 15.06 i też nie mam pomysłu bo przecież tu cyt. "nic mi nie potrzeba"
lilith z seksem mam różnie czasem fest chcica czasem zero zależy jak się czuje.
ja ciasta uwielbiam i w ogóle mam ochotę na słodkie. a Twarz tez wysypana ale ja tak miałam z każdą ciążą
oberwanie chmury u nas...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry