reklama

Mamuski grudniowe

bulkaasia &&&&&&&&&&& zaciśnięte.

No
ja tak duzo w ciązy przytyłam ze względu na cukrzycę ciążową i ciśnienie indukowane ciążą ... duzo zatrzymanej wody w organizmie robi swoje.

Myślę że powinnyśmy zakonczyć ten temat ... niech każda robi to na co ma ochote niech je i tyje ile chce...no nas to w ogóle interesuje...zajmijmy sie swoim ciałem i swoim dzieckiem i bedzie git. Takie jest moje zdanie:-p

reklama
Zapomniałam przywitać nową mamę - justysp10 witam Cie serdecznie:-)
LilithGoth zgadzam sie z Tobą, niech każda pilnuje swojego ciała, tak będzie najlepiej:tak: i oczywiście trzymam kciuki za Twoje usg:tak:
nathani &&&&&&&&&&&&&&&&&& też trzymam :-)

witam ponownie.Ja 3lata temu warzyłam 85kg, zjechałam do 54 a najmniej raz tylko przekroczyłam ponizej 49. teraz jak jestem w ciazy wiem ze przytyje bo mam skłonności do tycia ale wiem ze raz mi sie udało i 2 raz tez mi sie uda. mam taka nadzieje motywacja bedzie slub planowany na wrzesien 2013. poki co najważniejsze jest moje dziecko i nie mam zamiaru nic sobie odmawiac. podskoczyłam do góry juz 4kg w przeciagu 3 miesiecy ale dobrze mi z tym:) a o figure bede sie martwic po urodzeniu malenstwa;)

Anno36 zakonczylysmy ten temat, wiec prosze juz do niego nie wrac:sorry2::sorry2::sorry2:

Nie ma co podgrzewac tego tematu jestesmy tu jak dobre kolezanki, wspieramy sie codziennie i nikt, ani nic co tu jest napisane tego nie zmieni:cool2:
Niska frekwencja na forum, a raz na jakis czas napisanie ataku napewno nie pomoze:sorry2: zeby cokolwiek moc ocenic trzeba z nami byc na codzien, a nie wtracac sie wtedy kiedy cos sie dzieje;-) Zwracanie komus uwagi wlasnie poprzez atak chyba jest zaprzeczeniem swojego ''tolerancyjnego'' postu;-)

Dzis na obiad mialam lososia, salatke i frytki:) a teraz ide mecz obejrzec milego popoludnia i wieczorku:)

Ostatnia edycja:
noukie ale obiad mniam mniam, ja miałam powtórkę w wczoraj tyle że zamiast sałatki miałam kalafior:-)
stwierdziłam, że wezmę glukozę i wezmę wodę mineralną i zobaczę co mi powiedzą w laborze.

uf jak dobrze, że już koniec tego tematu :-) nową mamusię serdecznie witam, a za wszystkie dziewczyny, które mają wizyty trzymam kciuki.
Dziś kupiłam sobie w Empiku za 6,99zł wydanie 300 stronicowe M jak Mama(miesięcznik dla kobiet w ciąży) ile tu fajnych praktycznych porad to nawet nie przypuszczałam. A mąż zrobił mi niespodziankę i kupił zawieszkę charms. Ilekroć przechodziłam koło Apart to zawsze na nią spoglądałam i chciałam ją mieć. :-)
img_prod3985_0_m.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry