reklama

Mamuski grudniowe

To my mamy niską frekwencję na forum? Jak tu się okrągłą dobę nie zajrzy to przecież ciężko nadrobić hihi :-D
Ja dziś też rosołek i śląskie kluski z gotowanym kurczakiem :-)

reklama
ja nie ukrywam ze mam coraz wiekszy apetyt. tym bardziej ze jak sie dowiedziałam ze jestem w ciazy zuciłam odrazu palenie, a wiadomo to wpływa równiez na apetyt.
jak dodac tekst animacje która znajduje sie praktycznie pod każdym postem forumowiczki tz. w którym jestem tyg ciaży.

justyś witaj:)
nathani pierwszy raz sie spotykam zeby trzeba bylo isc z rozrobioną glukozą i żeby nie mozna było cytryny... Ale skoro tak mówią mądrzejsi to się słuchaj , bo oni wiedzą co robią:)))

My wróciliśmy z kazimierza.. Tam jedlismy rybke na obiad, kupilismy koguty ( ale nie dojechaly w calosci do domu bośmy je jedli po drodze) dwa drewniane kwiatki, ktore uwielbiam, POZIOMKI! I jagody! Pysznościowe wszystko:)))

Misia śliczna ta zawieszka:) no i masz super męża, mój nie wpada na takie pomysły;)

4 madlen super dzionek miałaś. Dzwoniłam do koleżanki ( znajoma laborantki 0 i tak mi powiedziała idę do laboru śląskiego(może tam inaczej?) bo w szpitalu dużo ludzi będzie a wyobraźcie sobie, że ciężarne nie mają pierwszeństwa - tak mnie ostatnio poinformowano. a co do cytryny dr. powiedział że może fałszować wynik

Wpadał do mnie koleżanka z piwkiem oczywiście dla mnie miała karmi dla siebie lecha :cool:
Przed chwileczka poszła... i z tego względu moj synal ma dzisiaj dzien dziecka bo juz dawno powinien spać....dałam mu jeszcze obejrzeć umizumi ( jego ulubiona bajka ) i kłade go spać.
Potem oglądam american pie wakacje chyba na uniwersal chanel. ugotuje sobie kukurydze bo mam nieziemska ochote...a pozniej tradycyjnie kryminalne zagadki do 1 lub 2 w nocy :-p bo cos spac ostatnio nie moge.

Ajutro wyczekiwana wizyta ...usg genetyczne ciekawe ile bede czekała.

4madlen ja jak miałam robić tą krzywą to mi pielęgniarka kazała w domku na czczo wypić z sokiem z cytryny i przyjechać na badanie. Byłam kłuta tylko raz. Ale wiem, że zazwyczaj pobierają krew dwa razy. I kogo tu słuchać jak co lekarz czy laboratorium to inne wytyczne :-D
Misia cudna ta zawieszka. Masz ekstra męża, że o takich rzeczach pamięta. Mój to raczej by nie wpadł na takiego pomysła :sorry2:
Ankka myślę, że Noukie miała na myśli Anno i jej frekwencję a nie całej naszej babskiej grupy :tak:
Noukie i bardzo dobrze, że nie bierzesz się za remonty i takie wielkie porządki. Jak synek, wie już o rodzeństwie? ;-)
Ja mam ostatnio ochotę na słone :-D Słodkie mogłoby dla mnie nie istnieć ale słone muszę mieć na "już" :-D
Dziewczyny powiedzcie mi jak z waszymi piersiami? Ja miałam jakieś 2 tyg spokoju. Nie bolały, nie swędziały - jakby ich nie było a od tygodnia tragedia :dry: Nawet jak schodzę po schodach czy idę szybciej to bolą :dry:

Misia no piekny prezent:tak::tak::tak:

Madlen w Kazimierzu nigdy nie bylam, moze kiedys bo tyle dobrych opinii o nim:tak::tak::tak:

Lolcia moj maly wie o rodzenstwie, wlasciwie nie ma dnia zebysmy sobie czegos o fasolce nie mowili, ostatnio pokazalam mu filmik jak maluch w 12 tyg juz w brzuszku fika to ogladal i ogladal nawet M nie mogl sie nadziwic:-D A jak Miki????
Co do piersi to u mnie poprawa, ale byl czas, ze nawet zdjecie stanika powodowalo okropny bol jakbym ciagle nawal mleka miala jak kamienie, natomiast mnie ciagle cos brzuch w dole boli:sorry2::sorry2::sorry2: spytam w czwartek gina na wizycie. Mnie teraz na jogurty wzielo i owoce;-)

Lili powodzenia jutro;-)

Dobrej nocki zycze:tak:

reklama
mnie juz piersi nie pola troche swędza ale nadal rosna miałam takie malutkie a teraz mam sie juz czym pochwalic:)

ja mam ochote na wszystko naprawde. tylko nie na kawe dawniej piłąm 3 nawet 4 dziennie teraz nie potrzebuje. a z czego było Wam najciężej zrezygnowac podczas ciąży??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry