Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie blokowalo prawie 2lata,a jak odpuscilam..a nawet na razie 3baby mialo poczekac,bo juz mamy bilety na wakcje,to sie trafilo4madlen, wlasnie to zapomnienie Daje rezultatyu mnie juz drugi raz. A nakrecanie sie jednak cos w nas blokuje

Ja tylko bolace piersi, I w glowie mi sie kreci ale to drugie moze byc spowodowane wiosna. Z kolei bawi mnie bo bardzo smakuje mi chleb pita z salatka ogorkiem i jogurtem, moj Maz stwierdzil ze nie da sie tego jesc, ja stwierdzam ze tak organizm upomina sie o zelazo

Albo łapie mnie jakas choroba, przy tej pogodzie nie trudno zresztą. Wezme jakąś aspiryne zaraz i może sie prześpie po obiedzie
Na papierosy patrzeć nie mogę.Miałam dziś testować,ale tak sobie myślę,że może poczekam do soboty,skoro w środę termin @?? No zobaczymy.Póki co,głodna jestem jak nie wiem.
madlen79 - żeby wiedzieć kiedy mam dni płodne wystarczy mi samoobserwacja, sluz sie zgadzal i klucie podbrzusza jak najbardziej i w sumie mysle ze cykl mi sie normuje znowu do 27 dni bo przypuszczam ze owu mialam 14 dnia cyklu bo objawy byly nasilone do maximum a 15 juz odpuscily, wiec teraz 14 dni do @ i wtedy cykl mi wroca do 27 dni
Dzisiaj ogólnie sie czuje beznadziejnie, chyba sie nie wyspałamAlbo łapie mnie jakas choroba, przy tej pogodzie nie trudno zresztą. Wezme jakąś aspiryne zaraz i może sie prześpie po obiedzie
Tak myśle czy jak mam ten termin @ na 11 kwietnia to czy jest sens zrobić pierwszy test w sobote??