Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie blokowalo prawie 2lata,a jak odpuscilam..a nawet na razie 3baby mialo poczekac,bo juz mamy bilety na wakcje,to sie trafilo4madlen, wlasnie to zapomnienie Daje rezultatyu mnie juz drugi raz. A nakrecanie sie jednak cos w nas blokuje

Ja tylko bolace piersi, I w glowie mi sie kreci ale to drugie moze byc spowodowane wiosna. Z kolei bawi mnie bo bardzo smakuje mi chleb pita z salatka ogorkiem i jogurtem, moj Maz stwierdzil ze nie da sie tego jesc, ja stwierdzam ze tak organizm upomina sie o zelazo

Albo łapie mnie jakas choroba, przy tej pogodzie nie trudno zresztą. Wezme jakąś aspiryne zaraz i może sie prześpie po obiedzie
Na papierosy patrzeć nie mogę.Miałam dziś testować,ale tak sobie myślę,że może poczekam do soboty,skoro w środę termin @?? No zobaczymy.Póki co,głodna jestem jak nie wiem.
madlen79 - żeby wiedzieć kiedy mam dni płodne wystarczy mi samoobserwacja, sluz sie zgadzal i klucie podbrzusza jak najbardziej i w sumie mysle ze cykl mi sie normuje znowu do 27 dni bo przypuszczam ze owu mialam 14 dnia cyklu bo objawy byly nasilone do maximum a 15 juz odpuscily, wiec teraz 14 dni do @ i wtedy cykl mi wroca do 27 dni
Dzisiaj ogólnie sie czuje beznadziejnie, chyba sie nie wyspałamAlbo łapie mnie jakas choroba, przy tej pogodzie nie trudno zresztą. Wezme jakąś aspiryne zaraz i może sie prześpie po obiedzie
Tak myśle czy jak mam ten termin @ na 11 kwietnia to czy jest sens zrobić pierwszy test w sobote??