reklama

Mamuski grudniowe

Cinamona mam podobnie jak ty z biustem, zawsze miałam małe piersi i teraz zauważyłam, że nareszcie urosły do takiej porządnej miseczki B :-) Moja kuzynka ma ogromny biust i widzę jak się czasami męczy, a ludzie też potrafią być okrutni. Mały źle, duży widać też niedobrze.
Ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach dzisiejszych.
Lilith upiekłaś w końcu to ciacho? Przechodziłam dziś koło ciastkarni i nie mogłam się oprzeć, musiałam sobie kupić eklerkę, pyszota.

reklama
A ja smażę placki ziemniaczane, ale tymi wypiekami narobiłyście mi ochoty na ciasto marchewkowe... Może w piątek zrobię. Jak nie zapomnę :-D Och taaak! :rofl2:

misia ja też zawsze miałam miseczkę A, nie licząc okresu ciąży właśnie i karmienia. Dziś zakupiłam sobie nowy staniczek z miseczką B za jedyne 4.99 i jestem Happy :-D
A u pani Gin było wszystko super, tzn. ze mną i dzidzią. Niestety nie udało się na 100% określić płci. Ale jak to mówi pani Gin "czuć dziewczynką", choć póki co pół na pół, więc nadal czekamy na "pełny obraz sytuacji" :tak:

Ja z miseczki b skoczylam do d I juz widze ze jest przymala:( jak kiedys chcialam duzego biustu tak po ur malej juz mi sie odechcialo;)
Zrobilam dzis deser z batonikow Mars I smietany pyyyycha

O rany, dziewczyny litości z tymi słodkościami pliiiiiisss. Mnie już ślinka kapie na brodę, bo właśnie wciągnęłam ostatni kęs czekolady i jeszcze mnie ciągnie do jakiegoś ciacha. Chyba mojego wyślę do cukierni, bo nie wyrobię :-)

4 duze batoniki mars rozpuszczamy z 2 lyzkami mleka ( miseczka na garnku z woda)
300 ml smietany kremowki lekko ubic
Dodac 2 lyzki stolowe do lekko przestudzonych marsow , wymieszac. Dodac reszte jeszcze lekko ubic wlac do pucharkow I na 2 h do lodowki, przed podaniem udekorowac bita smietana I czekolada ( ja tego nie robie, kalorie w deserze sa I tak przesadzone;)

Hej :)
Ja po wizycie.
W sumie wszystko dalej jak wcześniej
Euthyrox tym razem 50mg raz dziennie, Jod tak samo.
Luteinę endo jednak każe do 20 tyg bo mówi że wtedy łożysko przejmuje
funkcje a teraz woli dmuchać na zimne niż abym się stresowała że coś się stało. Ale dała doustnie tak jak ja chciałam :-)
Dała mi tego zapas bo ponoć w aptekach mają byc jakieś strajki za dwa tyg.
i zapłaciłam dzis za leki (razem z olejem lnianym) 114 zł :dry:

reklama
Mi przy pierwszym dziecku z rozmiaru C do E, a teraz dopiero poczatek a juz F i watpie ze przy tym zostanie, wiec zakupy mnie czekaja stanikowe napewno nie jedne....
Fiolka_130 gratulacje i wspolczuje tyle kasy idzie na te leki, w uk sa za darmo i nie wyobrazam sobie tyle placic..masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry