reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Betiks gratuluję udanej wizyty:-) ja miałam USG połówkowe w 12 tyg i 3 dniu i lekarz nie powiedział mi czy to chłopiec czy dziewczynka, więc ja jeszcze nic nie wiem, ale mam przeczucie, że to chłopiec.
Świetny ten deser z marsów, wart wypróbowania.
Fiolka ja biorę luteinę pod język dwa razy dziennie po jednej od początku ciąży i też mam zalecenia przez mojego lekarza brać ją do 20 tyg. Jak dla mnie jest to lepsze niż dopochwowo, fakt, że smakuje jak kreda i trzeba czekać aż się rozpuści, ale kiedyś przez krótki okres miałam dopochwowo i myślałam, że się wykończę, cały czas czułam się nieświeżo i miałam wrażenie, że w sumie to całe lekarstwo wypada.

Fiolka dobrze, że wszystko w porządku :-)
Betiks gratuluje udanej wizyty :-)

Witam się mega szczęśliwa, wszystko jest ok. Dzidzia ma ponad 6,5 cm, kość nosowa obecna i prawidłowej długości, przezierność karkowa ok. 1,4 mm, wszystkie kończyny są i wszystkie ładnie zakończone pięcioma paluszkami :-)
Dzidzia ładnie się wierciła, chyba będzie fryzjerem, bo ciągle jedną rączkę za główkę dawała. A jak dr chciał sprawdzić serduszko, to jak to nazwał "dziecko poszło na spacer" :-D Na wszystkie możliwe strony się dzidzia obracała, w końcu się lepiej ustawiła i posłuchaliśmy serduszka.
A i jeszcze na samym początku stwierdził, że teraz standardem są badania z krwi, więc jeszcze mi pobrali na wolne beta HCG i Pappa. Za tydzień najwcześniej mam dzwonić o wyniki.
Dziękuję za każdą modlitwę i obiecuję wieczorną za jutro wizytujące. Dobrze pamiętam, że aż 4?

Misia ja do tego mam okropne podrażnienie przez tą luteinę do środka
dlatego powiedziałam endokrynolog że wolę doustnie. ;)
Ja mam dawkę dwa razy dziennie po dwie tabletki.
Najwyżej gin się nie przyznam :-p

Anka to świetne wiadomości :-)

Fajnie że możecie posłuchać serducha u mojej gin to chyba niemożliwe bo jeszcze
tak nia miałam, jedynie widziałam.

Ania super wieści, cieszę się bardzo, że wszystko jest bardzo dobrze :-)
Fiolka współczuję ci, że się musiałaś z tym męczyć, teraz będzie już dobrze:-)

Dziewczyny super wieści :)

Nie pisałam wczesniej bo koleżanka wpadła na kawusie ... ciasto jednak upieklam...tzn jeszcze nie skończyłam bo musze jeszcze mase położyc i kruszonke dać.

A z ciachem dzisiaj poszłam na łatwizne piekłam kopiec kreta :P

widze temat cycków wszedł hehehe nie ma to jak dojce :P oddam w dobre ręce ktoś chce ...chociasz 2 rozmiary :P

Witam wieczornie:-)
Ania super, że z dzidzią ok;-)
I jeśli się nic nie zmieniło to idą 4:-D
JA najwcześniej:-) Na 8:30 :-)
Co do cycoli to mi tak jak Asi:-p z "b" na "d" wskoczyły, ale ja jeszcze miejsce mam :-)
Dziewczyny czy wyrażacie zgode założenia tematu od pichcenia i te wasze przepisy tam przeżucić?:-D
Bo później nie trzeba będzie szukać:-)

Aniu świetny pomysł - wrzuc prosimy te przepisy w jeden topic :))

Misia- ja tez jeszcze nie wiem czy to chlopiec czy dziewczynka :) duzy skan mam 13 lipca i wtedy sie dowiem :))

reklama
tez uwazam ze tamat z przepisami będzie super :)
Gratuluję udanych wizyt i czekam na same dobre wiesci po jutrzejszych:)
Ja właśnie miałam zachciankę na słodycze... A od początku nie mogłam na nie patrzeć i nawet mi to pasowało, mam nadzieję że ta dzisiejsza jest jednorazowa :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry