reklama

Mamuski grudniowe

Hejka :tak:
Ankka gratuluję udanej wizyty i sporego już maluszka ;-)
Fiolka to ja chylę czoła, że wolisz doustną. Mnie po 2-3 tak targało na wymioty że już wolałam z wkładką chodzić :-D Fajnie, że wyniki w porządku oby tak dalej :tak:
4madlen przesłałabym ci chęci do pisania ale ja ostatnio strasznie leniwa jestem i prasuję już 3 dzień :-D
Aniu przepisy w osobnym wątku? jak najbardziej za :tak:
Ja kupiłam sobie jakiś czas temu nowy cyckonosz w rozmiarze 75E i muszę kupić większy bo mi zaczęła mleczarnia uciekać :dry:
Byłam dzisiaj oddać mocz do badania żeby potwierdzić brak tych okropnych bakterii. Siedziałam w poczekalni 40 min bo same ciężarne przede mną z glukozą i schodziło długo. W dodatku jakaś mamusia ok 40 lat chyba o moczu zapomniała i wstrzymała całą kolejkę na dość długo :dry: Miałam też egz z fryzjerstwa. Miało być tylko teoretycznie. A miałam praktyczny, ustny i pisemny :-D Ale chyba zdałam :-D Teraz czekam aż Miki zaśnie i idę zafundować sobie relaksacyjną kąpiel :-D Idę wrzucić dziecię w pościele :-D
Zapomniałam dopisać o słodkościach - dla mnie w tej ciąży mogą nie istnieć ale za to słone - mmmm pycha :-D

reklama
Ja na biust nie narzekam było około B-C teraz porządne C ;-)

Lolcia uwierz że wolę tego swędzenia co ja mam wytrzymac się nie dało :(
a wkładki non stop zmieniam
Gratulacje egzaminu :-)
Ja też muszę zrobić na kolejną wizytę mocz, morfologię i cytomegalie ten drugi odczynnik czy jak to się zwie.

U nas burza że szok ale ciemności nastały

30 minut temu skonczyłam ciasto ...zjadłam z synkiem kolacje ..młody ogląda jak zwykle umizumi i po bajce idzie spać ... dzisiaj i tak pózno idzie przeważnie koło 20 to już spi ostatnio to usnął mi o 18:45 a wstał o 8 rano :P

Ide jak to lolcia określiła wrzucić dziecko w pościele, walne sobie prysznic z masażem i polegne przed Tv z ciastem :P ale z małym kawałkiem co by nie objadac sie na noc :P no spróbować trzeba :)

Dziewczyny cudowne wieści i gratuluję udanych wizyt.:tak:
Osobny wątek kulinarny jak najbardziej potrzebny, bo tez juz latałam i szukałam tych Waszych przepisów.:-)
Ja troszkę lepiej ale idę dalej do wyrka, kolejna dawka maści i odpoczywanko.
Trzymam kciuki za jutrzejsze 4 wizyty i czekam na wspaniałe nowinki.

Hejka...ja dzis po pracy do siostry wybylam i dopiero wrocilam, no i mega zmeczona cos dzis jestem, w sumie to dobrze to moze wkoncu noc przespie;-)

Ja jutro tez wizyte mam u gina z usg genetycznym, takze prosze o kciuki, mam pozno jak Nathani dopiero az na 20.00:baffled:

Za wizytujace jutro trzymam mocno kciuki:tak:

Ania super wiesci oby tak dalej:tak:

Fiolka no i chociaz wiesz co teraz robic;-)

Co do rachunkow ja tez dzis dostalam az 70 e:baffled: z laboratorium za poprzednie badanie krwi. Kupilam tez dzis witaminy juz te z dha tez ponad 20 e chcialam jeszcze ta mustelle, ale nie bylo akurat:baffled:

A na watku z przepisami prosze bardzo o tego 3 bita bo chce zrobic;-)

Milego wieczorku.

Ja juz po cudownym prysznicu :) było bosko...byłam tylko ja, woda i muzyka hmmmmmmmmm ... szkoda ze to szybko sie konczy :)
Młody śpi jak suseł ....a mnie dopadła zgaga wrrrr ... mam nadzieje ze jak sobie ukroje ciasta to przejdzie

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i też cieszę się, że u innych też wizyty udane :happy: Jutrzejsze tez takie będą - trzymam kciuki :tak:
Pomysł na osobny kulinarny wątek - super. Czytając o tych słodkościach marchewkowo - snikersowych też przeszło mi to przez myśl :happy2: A teraz uderzam w kimono, bo po wczorajszej średnio przespanej nocy japa mi się drze niemiłosiernie i ślepia zaślepiają widok klawitury. Pozdrawiam i dobrej nocki wszystkim życzę ;-)

No nie wierze jeszccze nikt dzisiaj nie napisal?

Witam sie z rana :)
Wizytujacym zycze udanych pobytow u ginow i wyjscie z dobrymi informacjami...

Moje dziecko zrobilo dzis pobutke o 5 rano takze srodek dnia juz :) ale nadal chory :( Bylam z nim wczoraj u lekarza i ma jakas wirusowke :( mam nadzieje ze juz dzisiaj nie bedzie goraczkowal :) Trzymajcie kciuki...

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry