reklama

Mamuski grudniowe

Witam się i ja dziś:-)
Za wizytujące trzymam kciuki i za siebie też:-)
Nocka ładnie przespana:-) Ale teraz jakiś dziwny stresor mnie dopadł:no:
Za 20 min wychodze:-)
Pracującym miłego dnia życzymy :-)

reklama
I ja powiem Dzień dobry Kochane:-)
Plecki mniej bolą i nawet lepiej mi się chodzi.
Liwus zdrówka dla Adasia.
Ania czekam na dobre wieści.
Pozostałym wizytującym życzę tylko udanych wizyt, tym co w pracy oby szybko minęło a dla reszty mam wspaniały uśmiech:-)
uciekam do robotki.

Hej,
W poznaniu dzisiaj masakryczna pogoda.... zimno, szaro i pada.... aż nie mam ochoty wstać z łóżka... rano tylko szybciutko moich panów ogarnęłam i myk szybciutko z powrotem do ciepłej pościeli :-)

Super czytać tak dobre wieści po wizytach :tak: no i czekamy na kolejne z dzisiaj :tak:

liwus zdrówka dla synka

Ja wczoraj czułam się w ciągu dnia na prawdę nieźle... więc latałam po domu jak przeciąg no i...... skończyło się rozciętą nogą na 10 cm i trzema szwami.... całe szczęście, że tylko trzema bo rana tylko w połowie była głęboka na 1cm... zrzuciłam wazon, który rozbił się o podłogę i jego rozbity spód (tzw. różyczka) wbiła mi się w stopę... mówię Wam masakra jakaś.... dzisiaj już tak nie boli ale wczoraj umierałam z bólu a leków przeciwbólowych nie mogłam sobie zapodać :-(

Witam dziewczyny i ja , już nie tak z rana. Ja niestety znów obudziłam się z migreną :-( Wypije kawkę i poczekam, jak nie pomoże, to już tylko Apap. Moja gin dała mi zielone światło na kawkę (jedną dziennie), przy moim niskim ciśnieniu, to nawet wskazane. Wczoraj np miałam (po kawie już) 100/50. Ogólnie moja "norma" to 90/60, przy 120 już mam nadciśnienie :baffled:
Trzymam kciuki za wizytujące i cudnych wrażeń podczas podglądania maluszków życzę. Dla wszystkich Kochane, dużo słonka. U mnie dziś nieśmiało się przebija :tak:

Dzień dobry :-) Ja wczoraj położyłam się z młodym bo coś nie mógł zasnąć i mnie ścięło :-D Nie wiem nawet czy była już 20 czy jeszcze nie :-)
Liwus zdrówka dla smyka :tak:
Ania ty pierwsza dziś na wizycie? Pewnie już siedzisz w gabinecie i oglądasz maleństwo. Zaciskam &&& za same dobre wieści :tak:
Noukie i Nathani za was też trzymam kciukaski :tak: Ja idę na 15.45 więc też jeszcze dużo czekania przede mną :-)
Bulkaasia dobrze przeczytać o mijającym bólu - oby tak dalej :tak:
Trzymającym kciuki z góry dziękuję :-)
Idę druknąć ogłoszenie bratu. Miłego dzionka ;-)

O łaa, Goko, co za historia, współczuję bardzo :shocked2: Co do leków przeciwbólowych, to można jedynie leki z paracetamolem (no chyba, że ktoś jest uczulony, to nie). Inne nurofeny, ibubromy itp. są zabronione. Ja przy moich migrenach nie wyrobiłabym bez leku. Na szczęście przed ciążą nie brałam silnych leków, więc Apap Extra pomaga. Dawno nie miałam migren, teraz mi się nasiliły w ciąży :-( Trzymaj się i nie szalej już więcej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry