reklama

Mamuski grudniowe

liwus o kurcze ale pobudka, zdrówka synkowi :*

goko :szok: Ty uważaj na siebie ;)

betiks ja też mam niskie jak Ty ciśnienie, jedynie u gin mi wyszło najpierw 140 a potem 120
ale to przez nerwy. Endokrynolog na ciśnienie zaleca wodę mineralną.

Madlen ja śpię teraz fatalnie, kręcę się sto razy w nocy

cinamona z tego co wiem dobrze myślisz, połówkowe jak sama nazwa wskazuje ;)

Ja śniadanko zaraz jem zrobione przez męża :)
ser biały z olejem lnianym, ogórek, pomidor, i sałata :-) Pozdrawiam

reklama
hej kochane. Fatalnie dziś się czuje i nie mam sił czytać ale nadrobię jak mi się polepszy. 12 tydzień przywitałam w objęciach muszli. Strasznie słaba jestem nie wiem co jest. Dziś na 20.00 genetyczne.

Witam czwartkowo :) w dobrym nastroju ( jak na razie hehehe )

Dzisiaj wstałam o 7 rano ...i od razu wziełam sie za sprzątanie ...dobrze że to zrobiłam bo o 10 wpadła kumpelka na kawke i ciasto :P Stwierdziła ze juz widac mi brzuszek.

No więc strzeliłam sobie foteczke :) A co bede pierwsza odważna i pokaże :)

Mój 13t 1d
Zdjęcie1519.jpg

A no i zapomniałabym ... trzymam &&&&&&&&&&&&& za wizytujące dzisiaj :)

LilithGoth śliczny brzusio :-)

u mnie w ciągu dnia to wygląda jakbym się mocno objadła a wieczorem to jak 5-ty miesiąc :szok: z pierwszym synkiem dopiero około 6-7 zaczęło coś widać, z drugim już od drugiego miesiąca miałam brzuszek "ciążowy" a teraz to tak różnie....

Kurcze w ogóle wyszła mi tarczyca, tzn. na szyi jest to widoczne :zawstydzona/y:
Zwróciła na to uwagę endo i teraz widzę, jeszcze mi tego brakowało abym wyglądała jak indor :dry:
Tak sobię myslę i chyba na połówkowe zdecyduje się gdzieś zrobić aby mieć obraz 4D i film, chciałabym mieć pamiątkę;-)

goko u mnie też to wygląda jak piąty m-c i odrazu w 2 m-cu było widać brzuszek. Aż niektórzy żartowali, że to pewnie bliźniaki :-D Może dlatego, że ja z tych chudej kości jestem i nie ma się po czym rozejść :-)

witam

dziewczyny dzieki za info ze niewskazane na plecach jest spac, poczytalam i rzeczywiscie
a nawet nie bylam tego swiadoma,

powodzenia dzis wizytujacym,

udanego dnia

Goko moj brzuszek w pierwszej ciazy byl taki jak jest teraz na przelomie 6/7 miesiaca. Wiec kicha;););) ale co tam juz za rok bede miala znow swoj Plaski

Betiks a my prawie rowno z ciaza idziemy;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry