reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cześć Dziewczyny:) Jestem Ania mam 21 lat. podglądam was już od jakiegoś czasu aż w końcu zdecydowałam się wpisać:) termin mam na 21 grudnia..:) to jest moja 3 ciaża 2 zakończyły się poronieniem.. dlatego czekałam az minie najgorszy czas:)

Witaj Aniu. Przykro mi z powodu Twoich strat i życzę, żeby tym razem się szczęśliwie zakończyło.
Kiss ja już czuję całkiem wyraźnie, a wydaje mi się, że tak wcześnie to niemożliwe. Ale myślę, że nie ma powodu do zmartwień, może zbyt zajęta jesteś czymś innym, a może dzidzia najbardziej bryka kiedy śpisz.

Noukie jak my wytrzymamy do tej 20?
dwie Anie gratuluje wizyt.
lil piękny masz brzuszek
Joanna ale wiesz, żę u mnie podobnie wielki ten brzuch w porównaniu do poprzednich ciąż. Ale masz rację za rok będzie płaski. Pięknie to ujęłaś....widzę to oczami wyobraźni hihi
goko biedactwo nie szalej tak :-p
kiss spokojnie u każdej kobiety inaczej
ja upiekłam muffinki ale za mało i późnym wieczorem będę piec dalej jak wrócę od gina.
dziewczyny ćwiczycie mięśnie Kegla?

Nathani ja to sobie codziennie wyobrazam. A co niech dziecko bedzie dummies z wysportowanej mamy;) Maya juz wie jak to jest, sama zreszta na miejscu nie usiedzi

A ja wlasnie wrocila z przejazdzki rowerowej. I wnioski takie ze chyba juz nie da rady codziennie, bo sie szybko wtedy mecze. Wiec bedzie co drugi dzien. Ale silownia zostaje

kiss- ja czuje tylko czasami- ale ze to moja pierwsza ciaza to nawet nie jestem pewna, ze dobrze mysle i ze to akurat ruchy. Przy pierwszej ciazy jest za wczesnie na konkretne odczucia- tak mi sie wydaje.

wlasnie jak to z tymi miesniami kegla- ktora cwiczy :nerd: moze i ja bym zaczela

Ja ćwicze mięsnie kegla za każdym razem jak tylko mam okazje...np w toalecie podczas sisiania albo jak myje gary ... to polega na tym ze jak np chce ci sie siku to zaciskasz mięsnie i powstrzymujesz ...na tym to polega...nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :P

Co do ruchów czuje sporadycznie wieczorkiem tak około 22 wtedy córci sie chyba na zabawe zbiera bo czuje ją dośc intensywnie...ale jeszcze tego nie widać od zewnątrz :P
Myślę ze tak za 2-3 tyg bedzie juz szaleć na maksa całymi dniami i moze wkoncu cos zobacze :)

reklama
Lilith tak wlasnie sie je cwiczy najlepiej w trzech fazach tzn zaciskac stopniowo tak raz dwa trzy I poluzniac tez na trzy

To widze ze Twoja corcia tez break w tym samym czasie co moje dziecie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry