reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Lilith wszystkiego dobrego i oby tak kolejne latka mijaly w milosci:-):-)
Mi tez ten czas wolno leci a teraz to szczegolnie bo czekam do usg,ehhh...
Uciekam lulu a Wam spokojnej nocki zycze, dobranoc:-D

Dzień dobry, jeszcze mi się nie zdarzyło kończyć dnia i rozpoczynać na BB:-) Pogoda do dupy, śniadanko zjedzone i zaraz wymykam do pracy. Uwaga - mamy piątek 13-go;-)
Życzę miłego i szczęśliwego dnia!!!

Cześć Brzuchatki!!!
Aleście się napisały:szok:

Dziękuję wszystkim za słowa uznania, tak się tylko objawia u mnie instynkt gniazdowania:-D

Zykam na wątek o wizytach, a później na badanie i na pogrzeb...

Hej.
ciril
trzymaj się.
Wstałam jem śniadanko chlebek z pomidorkiem i cebulką i jajeczkiem.
Brak pomysłu na dzisiejszy dzień. Wczoraj podbrzusze się b. napinało i szczypało:-(Byle do 24 lipca wtedy wizyta. Miłego dnia dziewczyny!

Bry :confused2: Nie no, słuchajcie, ja nie wyrabiam z ta sennością. Pół przytomna jestem, a mam dziś sporo roboty. Oczywiście mogę podziękować mojemu debilnemu sąsiadowi z góry, który znowu oczywiście pitolił do 2 w nocy, jak już w końcu po tym czasie zasnęłam, to czubek od 7 rano zaczął nawijkę z powrotem :angry: Chętnie zrzuciłabym go z tego 4 piętra i najgorsze, że nie miałabym wyrzutów sumienia. Średnio co drugą noc mam zwaloną przez tego prymitywa :crazy: Normalnie mam ochotę się wyprowadzić. Dziś po południu przyjeżdża do nas siostra rodzona mojego menia, która ma...19 lat. Zostanie do niedzieli, potem M. ma ją odwieźć do Łodzi. Muszę wysprzątać chatę, naszykować pościel, coś upitrasić, a najchętniej poszłabym spać :-( Ech, czuję, że ciężko będzie...
Oby przynajmniej dla was ten dzień był dobry :tak:

My tez juz na nogach:-) na sniadanko kanapki z serkiem i konfitura rabarbarowa do tego kawka;-) u mnie dzis leniwy dzien tylko z malym na cwiczenia i male zakupy spozywcze, a tak to w domku na sofie;-) oczywiscie pada i jest 17 stopni:crazy: szal, a nie lato wrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry::angry:

Milego dnia:tak:

Cześć dziewczyny, ja też już po śniadanku i kawce. Nareszcie i u mnie się ochłodziło, ale ja coś dziś czuję się kijowo, podskoczyło mi dziś ciśnienie i czuję jakby mi ktoś głowę skopał, nie wiem czy siedzieć czy leżeć. Ja dziś jeśli się lepiej poczuję wybiorę się do rodziców, nie ma jak u mamy;-)
Miłego dnia dziewczyny

reklama
dzien dobry :-) Ja dzis niczym poturbowana, mężulek tak chrapał że męczyłam sie 2 godz żeby zasnąć jak sie udało to cos zaczelo dzwonic i mnie obudzilo i tak lezałam do 4:30 pozniej M wstal i wtedy moglam pospac... Nie wiem jak go namowic zeby poszedl na zabieg i juz nigdy wiecej ie chrapal... W dodatku jak bylismy w niedziele nad wodą to uparciuch nie chciał sie posmarować filtrem bo jak stwierdził: musi czuć ze sie opalał, to teraz tak czuje ze jest poparzony i juz 5 dzien nie moze sie ruszac, ma pęcherze i skorupe taka a nie skóre ale do lekarza tez isc ie chce, gamoń...

Fiolka super że ten zus sie wyjasnil ale ja na Twoim miejscu bym z tym kontem nie kombinowala, bo to najczesciej firma sklada raz a jak jest zwolnienie ciagle to tylko sie anonsuje ze jest przedluzenie, wiec jak zaczna zmieniac konta to moze Ci znowu cos opóźniac:)
lil szczescia i milosci nieustajacej Wam zycze:)

A dzis piatek 13 czyli jeden z szczesliwzych dla mnie dni w roku, w sumie dzis mija 6,5 roku z M i tez byl wtedy piatek 13 tylko styczen:) ale połówkowymi rocznicami go nie męczę:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry