reklama

Mamuski grudniowe

Witam i ja, Fatalnie śpię budzę się i potem mnie wszystko boli :(

Ciril powodzenia :*

Betiks a policja?
Mnie wczoraj nagle sen wziął koło 10 ale nie mogłam zasnąć
poza tym jak nie u góry ten matoł łaził jak słoń to gdzies na dole tak oglądali wiadomości
że słyszałam co do słowa:wściekła/y: nie ma to jak mieszkać wśród osób starszych i głuchych :/

U mnie też się ochłodziło :( jakby jeszcze troche słońca było, mam nadzieje że nie będzie padać

4Madlen to uparciuch, mój niestety już cały tydzień śpi w pokoju obok:sorry:
U mnnie też 13 szczęśliwa
na dodatek mój D. ma 5 lat pracy na tym nieszczęśnym dole :-p

reklama
Dzień dobry ja siedze przed kompem a Nastka pisze literki w nowej książęczce wczoraj byliśmy na nowym placu zabaw tak nas te dzieci wymęczyły że ledwo oddychałyśmy (Byłam ja siostra męża z córką i Nastka a z nią musialam jej koleżanke zabrać )wyszalały sie dziewczyny mala sie cały czas huśtała a dziewczynki buszowały wszędzie mąż po nas musiał przyjechać bo sily na powrót brakło;-) życze wszystkim udanego weekendu i szczęsliwego piątku 13:-)

4madlen faceci to uparciuchy, mojego też bola go stawy od kilku dni ale do lekarza nie pójdzie.
13 piątek też mój szczęśliwy;-) broniłam mgr ;-)
zastanawia się czy pęcherza nie przeziębiłam i stąd to szczypanie. siku mi się chce a mało sikam jak idę do toalety...wolałabym aby był pęcherz nie coś innego. jeszcze 7 dni i mój gin wraca z urlopu

nathani spokojnie, moze rzeczywiscie to pecherz bo przeciez wlasnie przy zapaleniu pecherza szczypie i piecze... Nie martw sie na zapas:)
mnie z kolei coraz czesciej boli podbrzusze tak jak na @.... I tez nie wiem co sie dzieje... Ale na razie staram sie nie martwic i tlumacze sobie ze brzunio rosnie... :)

4 madlen dzięki. Ale boję się i zaczynam się wkręcać w to czy szyjka nie skraca....w obu poprzednich ciążach już byłam po założonym szwie. Oh niech już będzie 24 lipca!

Hej hej,

Nie zagladalam od 2 dni i mialam do nadrobienia.
U mnie tescie z wizyta wiec malo czasu na forum.
Tak jak sie spodziewalam moja tesciowa cos kupila dla naszej pszczolki :-) jej te zakupy to chyba sprawiaja wieksza przyjmnosc niz mi. Ale nie powiem, fajnie takie prezenciki dostac
:-)

Ja tez jeszcze ruchow nie czuje i tak czekam i czekam ale narazie nie bede sie jeszcze przejowac bo jeszcze mam czas zeby poczuc, chociaz chcialbym juz...

Ania_789 super, ze cie juz wypuscili. Nie ma to jak w domu

Monte gratuluje corci

Filoka ja bardzo czesto gadam do mojego brzuszka .
I nie dziwie sie ze sie lamiesz co do tego czy poznac plec, ja bym nie wytrzymala tej niewiedzy do grudnia, wiec od razu powiedzialam ginkowi ze jak tylko bedzie cos wiedzial niech mowi…

Hej laseczki, nareszcie weekend. Jutro rano śmigam w końcu zrobić włosy. Moja koleżanka jest fryzjerką i jak byłam u niej ostatnio (w marcu) to powiedziała, że następnym razem mogę przyjść za 3-4 m-ce no i wykrakała, bo kilka dni po wizycie u niej zaszłam w ciążę:tak:
Co do bóli brzucha to ja od kilku dni mam takie pobolewanie jak przy okresie ( w tym czasie powinnam go mieć) i mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Ruchy czuję regulkarnie i kocham to uczucie!!!:-)
Współczuję sąsiadów, masakra jakaś. A nie możecie zgłosić tego na policję lub do dzielnicowego?

Cześć mamuśki :-)
Wreszcie trochę chłodniej, ale oby to się nie utrzymało do końca lipca, bo ostatnimi laty to wiecznie w lipcu padało :crazy:

Mój 4-letni siostrzeniec dzisiaj pyta: A kiedy ciocia będzie miała tego dzidziusia?
Siostra: No na święta.
Siostrzeniec: Acha, to dobrze, to ja sobie go wezmę!

Czyżby ktoś oczekiwał prezentu pod choinkę? :-D

Ostatnia edycja:
Ankka-dzieci sa genialne:-D moja córa jak była mała miała z 3 latka i ktoś sie jej pytał co by zrobiła jagby miala brata albo siostre i będzie płakał to ona mówi no włoze do zamrażalnika:-D Bułkasia-normalne sa bóle brzucha w ciązy także nie martwcie sie pewnie sie wszystko rozciąga;-) Cinamona-te malutkie ubraneczka sa takie słodkie:-) Nathani w ciaży często pęcherz dolega kobietom więc mam nadzieje ze u ciebie to nic poważniejszego tylko jednak pęchęrz:tak: 4Madlen-mnie też bolał często brzuch ale ostatnio w miare ustało zdarza sie jeszcze ale rzadziej pewnie wszystko sie rozciaga

reklama
Nathani pewnie pęcherz ;)

4Madlen mnie też czasem tak boli, czasem kłuje a wczoraj to tak mnie "łapło"
to mój mówi do brzucha "ej nie ciąg mamy gdzie nie trzeba":-D głupek

Cinamona ciesz się że dostajesz ;) moi rodzice o wnuku chyba zapomnieli
a znów rodzice mojego nie mają pieniędzy.
Choć może za wczesnie i później się rozkręcą ale pewnie kupią coś niepotrzebnego znając życie
Mi na razie trodno się odezwać:sorry: może jak zaczną czuć ...

Asia ja zgłaszam jak jest głośno. Mój mi wczoraj powiedział żebym się położyła
(śpię z zatyczkami do uszu bo jestem tak wrażliwa:sorry:) i faktycznie było jeszcze słychać ale skupiłam się w słuchaniu czy coś nie kopie :-)

Anka dokładnie, mój się mi dziś pyta wolisz upał czy taką pogodę i niestety wybrałabym to pierwsze:-p
Haha dzieci to mają teksty ;)

Wiola haha a powiedziała po co aż do zamrażalnika ?:-D

My wieczorem na zakupy bo nawet ketchupu nie ma:-p
Wcięłam dzis dwa lizaczki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry