reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dzień dobry -ja dziś od 6 nie śpie nie wiedzie czemu mała u babci mogłam sie wyspać m w pracy ale jak tak sie wybudziłam o 6 i już później nie usnęłam:sorry: byłam już kupić sobie bułeczki na śniadanko i serek żółty,pomidorka chciałam też zobaczyć o której mam busa ale jakiś dureń nakleil tam naklejke wisły karków i ***** widac co za durnie nakopałabym takiemu idiocie do du....y:wściekła/y:u mnie pogoda taka sobie troszke kropi niby słonko wychodzi tak nijako i nie wiadomo jak sie ubrać:confused2: Joanna-jak sie czujesz?

Witajcie dziewczyny! dziś robimy urodzinki Saruni 4. Urodziła się 15 ale dziś robię bo goście w sobotę mogą dłużej posiedzieć. Wczoraj wieczorem jak się położyłam strasznie mnie bolało. Rano jak wstałam jest ok. Mam nadzieję że tak pozostanie
lil podziwiam Cię ile Ty robisz km dziennie :szok:
nadal nie czuję ruchów przykre. Ale zwalam na gruba tkankę tłuszczową ;-)

Witam sie ja. Pranie zrobione, sniadanko zjadłysmy z córcia i teraz śmigamy do fryzjera i na mały shopping.
wiolka ale masz w domu agentkę, usmiałam się:-)
nathani juz niedługo poczuyjesz ruchy, wierzę w to!!!
Miłego dnia dziewuszki:tak:

Wiolka widzę ze ty ranny ptaszek tak jak i ja;) ach świeże bułeczki to be
rzmi fajnie
Noukie lenistwo wskazane w naszym stanie:) odpoczywaj
nathani udanej imprezy
bulkaasia uda ej wizyty u fryzjera, no i przyjemnych zakupow

A u mnie ok, dziecko kręci sie wierci. Zaczyna koło 7rano i z małymi przerwami do 23 fajne są kopniaki, jakoś dziwnie upodobal sobie prawa czesc brzucha, bo tam twarde a z lewej pusto. Wciąż męczą mnie bóle głowy co rano budze sie z bólem, ale cóż.

Witam sie i ja:) biodra mnie bolą i nie wiem czy to od spania na boku czy miednica sie rozszerza...
dziewczyny a myślałyście o masażu krocza, żeby uniknąć nacięcia? Bo ja bym bardzo nie chciała żeby mnie nacinali i nie chcialabym tez masazu szyjki przy porodzie....

Nathani ja tez jeszcze nic nie czuje:baffled:

Joanna mi tez czesto male siedzi sobie po jednej stronie i widze twarda czesc brzucha i ta bardziej pusta;-)

4Madlen ja mam miec cc, wiec mnie potna, ale wyzej;-) cieszy mnie jednak fakt, ze tam na dole zostanie tak jak jest;-)

Bulkaasia udanej wizyty u fryzjera:tak: ja sie dalam namowic siostrze na farbowanie i zamiast ciemniejszego blondu wyszedl rudy:eek::eek:

Dziewczyny mi chodziło o pamiątkowe usg 4d- lekarz mi nagra jak porusza się dziecko na płytce, zrobi kilka zdjęć - a badania to swoją droga w innym terminie. Chodziło mi o to czy macie doświadczenia jakiekolwiek z usg 4d. Bo są zwolennicy robienia ich w około 30tygodniu.

reklama
Dziewczyny mi chodziło o pamiątkowe usg 4d- lekarz mi nagra jak porusza się dziecko na płytce, zrobi kilka zdjęć - a badania to swoją droga w innym terminie. Chodziło mi o to czy macie doświadczenia jakiekolwiek z usg 4d. Bo są zwolennicy robienia ich w około 30tygodniu.

Ja doswiadczenia nie mam, z tego co wiem to tylko, zeby nie za duze juz dziecko bylo bo ma malo miejsca do poruszania sie, stad i mniejsza aktywnosc na plytce;-)

A do mnie majster dotarl plinty zakladac, zamowilam tez wczoraj skrzynie na zabawki dla malego;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry