reklama

Mamuski grudniowe

Misia-nie masz gdzieś pod ręką sklepu z sukienkami po prostu luźniejszymi pod biustem? taką byś poźniej wykorzystała a za ciążową mozesz nieźle zabulić:sorry:zazwyczaj jak coś kupuje to staram sie żeby to było praktyczne;-) Bulkasia -super że shooping sie udał mówisz ze zaszalałaś z wlosami,jaki kolorek sobie robiłaś? Liwuś dobrze że jesteś będziemy czekaly na streszczenie:tak: Neska-25 sierpnia takze już na dniach:eek: Fiolka-tak pełną parą jeszcze mam tylko balony zamówić do ubrania remizy ale od tego mamy taką babke co nam ubiera Nastce musze dokupić buty i spineczki do fryzury umówić sie na próbny makijaż jeszcze przed ślubem:sorry: i oddychnąć chwile przed samym ślubem:-)

reklama
Hej:)

Wiolka o jak fajnie!:) rany kiedy to było... u mnie juz 9 lat...ja brałam ślub 15 sierpnia:)

Dziewczyny ja na połówkowe 3/4D idę 7 sierpnia a 9 na badanie bo 10 jeziemy na wczasy. To będzie skończony 21 tydz. i wg mojego gina najlepszy czas na to badanie bo potem jak powiedział juz nie wszystko mozna zobaczyć...
A jesli chodzi o usg 3/4D to jednak najlepiej - jesli chodzi o doznania wizualne zrobić je ok 28-30 tyg. wtedy dziecko wygląda już bardziej jak bobo teraz ok 20 tyg będzie jeszcze jednak bardzo chudziutkie.

Lilith koniecznie jak wrócisz to musisz polecic to miescje:tak: ja jeżdziłam do Bukowiny Tatrzańskiej obok Zakopca, tam tez mamy fajowe miejsce koło samego stoku (bo my zima na narty jeżdzilismy) no i te termy tam są fajne:-p

Ja póki co odpukac nie mam ciążowych niedogodności, dziąsła mi nie krwawią, brzuch nie bolii no chyba że się przeforsuję, śpi mi się dobrze - o ile mała mi da spać, jedynie zmęczenie bo przy mojej dwójce się troche nalatam w ciągu dnia a teraz się porządnie zaziębiłam i z tym walczę:dry:

mummy rozumiem że przez stetoskop słyszysz serduszko bo inaczej to niemożliwe, a i przez stetospop trzeba się nagimnastykowac żeby w dobre miejsce maluchowi przyłożyć

Ostatnia edycja:
liwia dobrze że jesteś, czekamy na relacje :)
fiolka masaż krocza robi się samemu masując i rozciągając mięśnie pochwy, czyli te na wejściu i te miedzy pochwą a odbytem... I sie właśnie zastanawiam czy to ma sens... Podobno kazda szkola rodzenia poleca i fundacja "rodzic po ludzku"

Witam się z rańca :-D Ze śniadaniem i kawusią :-)
Liwus super, że wróciłaś :-) Mam nadzieje, że pogoda dopisała a i Wy się świetnie bawiliście :-)

4Madlen osobiście uważam, że lepiej jest być naciętą niż pękniętą. Z Laurą mnie nacinali, ale z tego co słyszałam już nie chcą tak chętnie nacinać...

Dziendobry...

Sarka a gdzie jedziecie???? My niby 6 sierpnia chcemy jechac do Pl, ale jakos przeraza mnie tak dluga podroz:sorry2:

Liwus witaj:-):-):-)

Ania a gdzie wstawilas te zestawienie????????

Jak tak patrze na Wasze suwaczki to ja tak daleko w lesie:sorry2: ani ruchow tez nie czuje, ani nie znam plci, jej ja bym chciala juz tak jak Wy:sorry::sorry:

Noukie edytowałam liste grudniowych mam :-)
Mówie, tym mamom, które udało mi sie "wyłapać" to zmieniłam :-)
Reszte prosiłabym jak już będą wiedziały o info na pw albo co :-)

Misia co do zębów ja też zawsze chciałam, żeby dzieciaczki miały po mnie i mój A. też chciał :-D
Ale jak widać nie są takie mocne jak nam się wydawało...
No nic miejmy nadzieje, że to pierwszy i ostatni :-)

Wiem Noukie :-)
Ale wczoraj miałam tak leniwy dzień, że praktycznie cały przeleżałam a pół przespałam :-p
Może później jeszcze poszukam :-)
Wiem, że są też mamy, które znają już płeć ale nie ma ich na liście - nie "zgłaszały" się :-)

reklama
Dzień dobry wy juź prxy kawusi a ja niedawno oczy otwałam nastka nas obudzila dzwonila od babci czy tatusiowi smakowalo leczo ktore z babcią wczoraj gotowała (sama kroila papryke) ostatnio z kuchni nie można jej wygonić:-Djem śniadanie teraz kolo poludnia trezba sie zebrać i jech:-Dć do rodziców po małą i na obiad :-pwięc dziś u siebie nie gotujemy Sarka-ja 15 sierpnia mam urodziny a teraz i tak w tyg wypada więc wzięliśmy ostatnią sobote sierpnia Noukie-poczekaj jeszcze troszke i płeć też poznasz masz tylko troszke mniej tyg zleci szybciutko,ja nawet nie wiem kiedy mam już polowe ciąży:szok: Ania_789-co jest ci potrzebne do tej listy "grudniowych mam" to ci podam na pw czy tu ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry