wiolka23
Fanka BB :)
Misia-nie masz gdzieś pod ręką sklepu z sukienkami po prostu luźniejszymi pod biustem? taką byś poźniej wykorzystała a za ciążową mozesz nieźle zabulić
zazwyczaj jak coś kupuje to staram sie żeby to było praktyczne;-) Bulkasia -super że shooping sie udał mówisz ze zaszalałaś z wlosami,jaki kolorek sobie robiłaś? Liwuś dobrze że jesteś będziemy czekaly na streszczenie
Neska-25 sierpnia takze już na dniach
Fiolka-tak pełną parą jeszcze mam tylko balony zamówić do ubrania remizy ale od tego mamy taką babke co nam ubiera Nastce musze dokupić buty i spineczki do fryzury umówić sie na próbny makijaż jeszcze przed ślubem
i oddychnąć chwile przed samym ślubem:-)
zazwyczaj jak coś kupuje to staram sie żeby to było praktyczne;-) Bulkasia -super że shooping sie udał mówisz ze zaszalałaś z wlosami,jaki kolorek sobie robiłaś? Liwuś dobrze że jesteś będziemy czekaly na streszczenie
Neska-25 sierpnia takze już na dniach
Fiolka-tak pełną parą jeszcze mam tylko balony zamówić do ubrania remizy ale od tego mamy taką babke co nam ubiera Nastce musze dokupić buty i spineczki do fryzury umówić sie na próbny makijaż jeszcze przed ślubem
i oddychnąć chwile przed samym ślubem:-)

Ze śniadaniem i kawusią :-)
Ania_789-co jest ci potrzebne do tej listy "grudniowych mam" to ci podam na pw czy tu ?