reklama

Mamuski grudniowe

O mamusiu, która to już godzina :szok: Codziennie wstaję o 5:20, a dzisiaj 11:40 :szok: W sumie nie spałam, ale jakoś tak fajnie mi się leżało...
Aisha ja też słyszałam, że takie badanie lepiej zrobić wcześniej. W 30tc niektóre dzieci już są główką ułożone w dół, niektóre schodzą baaardzo nisko i ciężko coś na tym badaniu uchwycić. Lepiej je zrobić chyba gdzieś z 5 tygodni wcześniej
Nathani jakbym jutro zapomniała to już dzisiaj najlepsze życzenia dla Saruni. No i udanej imprezki

reklama
aisha ja mam robione usg 3d/4d od 15 tc ostatnie mialam w 20 tc i w sumie słabo było widać... Moim zdaniem lepiej zaczekac, ale to juz Twoja decyzja:)

Witam sie ja popołudniowo ;]
Nie mam siły dziś na nic...
Wstałam o 10, poszłam z Luśką do sklepu... Przyszłyśmy i tak leże i leże, gdzieś mi się przyśnie na 15min....
Strasznie duszno mi...Na dworze fajnie, chłodno... Balkon niby otwarty ale żadne powietrze ne wlatuje...

Wy narzekacie na krwawiące dziąsła, a mi się 2dni temu ząb ułamał... Przeżyłabym gdyby to było gdzieś z tyłu... A to dwójka....
I teraz głupio się czuje....bo wydaje mi się, ze mam szpare na trzy zęby :-D I drażni to....
A nie chce tam blomby zakładać;/ Bo będzie widać... A na zęba sobie chyba troche poczekam...
Miłego weekendu :-)

PS. Neska- ile wypłapałam to uzupełniłam, ale nie mam siły dalej szukać:-p
Ide dalej pod kołderke :-D

Hej ja wrócilam do domu po 13 padnięta jak nie wiem co ubrałam sobie długie spodnie i tak mi dogrzalo że jasny gwint myślałam że sie rozpuszcze:no: buty kupione,nie typowe białe ślubne tylko sandałki niby śmietankowy kolor niby jasny ecri z krysztalkami małymi z przodu na pasekczkach na malutkim obcasie:tak: sukienke Nastce też kupilam i mam dość zakupów narazie jeszcze kupilam tablice do samochodu i zawieszki na alkohol zostało mi balony na sale zamówić i spokój:-) ja teżbym z chęcią poleżała zmęczona jestem padać chyba u nas będzie teraz bo sie zachmuralo w domu cisza bo mala u babci na weekendzie.Widze że wam też dzień leniwie plynie:happy:

Cześć dziewczyny,
ja dziś czuję, że żyję, pogoda jak dla mnie idealna, babcia pojechała, wczoraj już posprzątałam i byłam na zakupach, chlebek właśnie się piecze więc dziś mam pełen luz, nareszcie:-)
Lilith zaskoczyłaś mnie z tymi prezentami od górali, bardzo ładnie się zachowali, a taki pejczyk na mężusia przyda się nie raz;-)
Nathani wszystkiego najlepszego dla twojej córeczki!!!
Aniu z tym zębem to ci bardzo współczuję, ja na punkcie swoich mam totalnego świra, dbam do przesady i nawet głupio się przyznać, ale zawsze jak z mężem rozmawialiśmy o dzieciach to miałam i mam marzenie, żeby nosek dzieci miały po mężu a ząbki po mnie :-)
Wiola takie buciki to założysz jeszcze nie raz, dobry wybór.
Ja 25 sierpnia mam wesele kuzyna i muszę poszukać jakiejś kiecki bo w moje to nie ma bata, żebym weszła, wszystkie mam dopasowane. Tylko gdzie tu uderzyć to nie mam pojęcia.
Mykam na dwór, mimo że strasznie wieje jest ciepło u mnie. Miłej soboty.

Uff, wróciłysmy a nogi mam w dupce;-) U fryzjera spoko, włoski obcięte i wymalowane, córka tez zrobiona. Potem zachaczyłysmy o fajne jedzonko i zaczełysmy shopping. 4 godziny łażenia i mierzenia a wynik to 2 wielkie torby ciuchów - masakra!!! Ful kasy wydany ale szczęśliwe:tak:. Teraz córka mierzy wszystko i robi przede mna rewię mody.:-)
Mam straszne zatwardzenie od wczoraj i dosłownie umieram. Brzuch twardy jak bania, w odbycie boli jak cholera i wkońcu zarzyłam Lactulosum. Mam nadzieję, że mi pomoże :-(

aniu- dziekujemy ;), co do ulamanego zeba to dobry stomatolog zrobi to tak ze nie bedzie widac.

wiolka- a kiedy wychodzisz za maz?

Ja dzis mam mega mdlosci caly dzien. A maly kopie hehe az brzuch podskakuje.

Byliśmy w sklepie budowlanym i już wiem jakie płyteczki chce do łazienki
i w jakim stylu :-)
Dostałam kolczyki i perfum od męża;-)

Nathani jak urodzinki ? ;)
ja też nic nie czuje jeszcze :P

Joanna ale Ci fajnie że tak czujesz :-)

4Madlen a jaki to masaż?

Ania współczuję zęba
ja muszę sie dodatkowo z aparatem męczyć:sorry:

Wiola to przygotowania pełną parą :D

Misia fajnie że u Ciebie tak dobrze ;)

reklama
Misia mnie też gospodarze bardzo zaskoczyli ...dzisiaj w podzięce za super atmosfere i jedzonko dalismy im prezent ... duzy dzban na grzaniec zakopiański z wyszlifowaną dedykacją :)

JUtro o 5 rano wyjezdzamy z Zakopanego szkoda bo było bardzo fajnie ...ale za rok na pewno tu wrócimy.

Pamiątek dzisiaj troche kupiłam...nawet mam mała pamiątke dla maluszka ( w końcu też tu była ) ramke na zdjęcie z napisem zakopane i obok przypięta owieczka. Alan t chyba nigdy w zyciu nie dostal tylu prezentów w ciagu jednego tygodnia...sam juz nie wie czym ma sie bawić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry