ankka02
Fanka BB :)
O mamusiu, która to już godzina
Codziennie wstaję o 5:20, a dzisiaj 11:40
W sumie nie spałam, ale jakoś tak fajnie mi się leżało...
Aisha ja też słyszałam, że takie badanie lepiej zrobić wcześniej. W 30tc niektóre dzieci już są główką ułożone w dół, niektóre schodzą baaardzo nisko i ciężko coś na tym badaniu uchwycić. Lepiej je zrobić chyba gdzieś z 5 tygodni wcześniej
Nathani jakbym jutro zapomniała to już dzisiaj najlepsze życzenia dla Saruni. No i udanej imprezki
Codziennie wstaję o 5:20, a dzisiaj 11:40
W sumie nie spałam, ale jakoś tak fajnie mi się leżało...Aisha ja też słyszałam, że takie badanie lepiej zrobić wcześniej. W 30tc niektóre dzieci już są główką ułożone w dół, niektóre schodzą baaardzo nisko i ciężko coś na tym badaniu uchwycić. Lepiej je zrobić chyba gdzieś z 5 tygodni wcześniej
Nathani jakbym jutro zapomniała to już dzisiaj najlepsze życzenia dla Saruni. No i udanej imprezki
I drażni to....
buty kupione,nie typowe białe ślubne tylko sandałki niby śmietankowy kolor niby jasny ecri z krysztalkami małymi z przodu na pasekczkach na malutkim obcasie
sukienke Nastce też kupilam i mam dość zakupów narazie jeszcze kupilam tablice do samochodu i zawieszki na alkohol zostało mi balony na sale zamówić i spokój:-) ja teżbym z chęcią poleżała zmęczona jestem padać chyba u nas będzie teraz bo sie zachmuralo w domu cisza bo mala u babci na weekendzie.Widze że wam też dzień leniwie plynie