reklama

Mamuski grudniowe

Vivienne moze Wam sie w końcu udało trafić. Pamietam jak my szukalismy i został nam 1 dzień aby cos zmnaleść i trafilismy na super chatke, w której jesteśmy do tej pory już ponad 3 lata:tak:
betiks zdrówka dla męża i niech sie nie forsuje, bo potem może być płacz.
clodi, mikaaa gratuluję ruchów:-)
uciekam do wyrka jakis filmik obejrzeć a jutro znowu do pracy. Dobranoc \kochane...

reklama
Dziendobry:tak:

Dziewczyny pewnie to dzidzia:tak: moja cos tam sie niedawno odzywala, a teraz znowu cisza:sorry2::sorry2::sorry2:

Bulkaasia ja tez do pracy:-( do kiedy masz zamiar pracowac?????

Spadam do pracy, milego dnia Wam zycze i do wieczorka;-)

hej dziewczyny... Dzięki wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia... to zapalenie krtani po raz pierwszy w życiu mam - masakrrra jakaś...

Viv super, że znaleźliście coś fajnego

Hej, pogoda piękna a tu do pracy trzeba, ehh.
Noukie zamierzam pracować do końca października ale zobaczymy jak to będzie a wracam juz na początku lutego a Ty?
Miłego dzionka:-)

Betiks zdrówka dla męża
Bulkaasia bogracz to w wykonaniu mojej rodziny po prostu gulasz z kluseczkami a'la śląskie, tylko takie maluteńkie. Choć pewnie jakby się na necie poszukało przepisu, to się okaże, że to całkiem coś innego :-p
Idę się zbierać na wizytę. Jakoś mi się w głowie kręci, najchętniej to bym dzisiaj cały dzień w łóżku przeleżała. Ja chciałam pracować do końca listopada, ale że już od tego miesiąca mam totalnie przyuczać stażystki do moich firm, już mało co mam robić tylko po nich sprawdzać, to się ciężko zastanawiam czy nie odejść wcześniej...

Hej. U nas piękne słoneczko dzisiaj, więc pewnie na dworek z małą wyleziemy :-)
Vivienne super, że udało się wam znaleźć fajne mieszkanko. Oby faktycznie właścicielka była mało wtrącająca się i ok :tak: Nasz jest taki, właściwie był u nas raptem teraz nie dawno z rozliczeniami za wodę,światło etc. A tak przez ponad pół roku go nie widzieliśmy, więc jest naprawdę luz. Staramy się w miarę terminowo rozliczać i on sobie to chwali, że nie ma z nami problemów i my z nim też, więc współpraca jest ok :tak:
ankka pewnie, że idź sobie wcześniej. Na spokojnie sobie poszykujesz wszystko dla dzidzi i odpoczniesz. No chyba, że "boisz" się nudy w domu :-D
Strasznie mi się chce nad morze, myśleliśmy o okolicach Jantaru, Stegien, bo to w sumie najbliżej od nas. Była może któraś z was tam, polecacie jakieś fajne kwatery? Ja bym chciała, żeby było cicho, czysto i oczywiście jak najbliżej morza :-)
Pięknego dzionka wszystkim :happy2:

Ostatnia edycja:
Bry :-)
vivienne gratki. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło pozytywnie :-)

Betiks zdrowia dla męża :-)

A ja wczoraj zbiłam pół słoika kawy :no:... A że to było wieczorem to musze się zadowolić teraz herbetką... I przez to jestem jeszcze bardziej nie do życia...
Słonko świeci, pokazuje 19 stopni narazie ale ma być niby 23... Za ciepło to to nie jest ale lepsze to niż deszcze :-)

Dzień dobry my mieliśmy wczoraj znowu gości posiedzieli ale odespalyśmy z małą a jutro rano wstaje i na glukoze pędze :-p mam nadzieje jakoś szybko ją wypić zebrać sie równie szybko do domu posiedzieć tu godzinke i wrócić na pobranie krwi i o tej godzinie być już po wszystkim:tak: u nas dziś cieplutko pogoda ma być ładna mają upaly wrócić więc zobacze milego dnia wszystkim i na badaniach życze powodzenia i samych dobrych wyników Vivienne super że mieszakanie sie trafilo i wlasciecielka też normalna :-)

dzien dobry mamusie :)
nie bylo mnie dwa dni czytam czytam i nie moge was dogonic :)

Chcialam sie pochwalic, ze czuje ruchy maluszka to na pewno to. Czytalam jak ktoras z was podrapala sie po brzuszku i dzidzia tam delikatnie kopnela. Ja tez tak mialam :) cudowne. Teraz zaczepiam ja co kiedy tylko moge... nawet mezus czul... cos wspanalego

reklama
Karola gratuluje ;-)
Ja jak sie smyram po brzuszku to odczuwam bardzo delikatną reakcje :-) Ostatnio A. mnie smyrał, to Ksawi się rozbrykał na maksa :-D
A wczoraj Luśce chciałam pokazać jak braciszek kopie, przyłożyłam jej rączke, ale chyba jej jeszcze nie zna, bo przestał :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry