reklama

Mamuski grudniowe

dzień dobry.
Leniwy dzień a mam gości na obiedzie.Spałam do 9:szok: mąż zrobił śniadanko ohoh:-)
4madlen jak krwawienie ustało?
bulkasia ale zabezpieczyłaś ją lekami w razie "w" nam alergolog zaleca conajmniej 3 tyg z Sara nad morzem ale nie da się tak niestety

reklama
Witam i ja

Tak Noukie, jestem półetatowym wychowawcą w internacie dla licealistów i studentów, niestety póki co tylko na zastępstwo, ale może kiedyś... :rolleyes:

ankka, ale zapodałaś torta, mniam ;-) ja robię czasem czekoladowy z wiśniami (biszkoptowy), jak wynoram gdzieś przepis to wrzucę w odpowiedni wątek. Za to o bograczu słyszę pierwszy raz, musiałam sprawdzić w goglach co to :P

Zbieram się powoli, czas jechać obejrzeć kolejne mieszkanie. Wczoraj takie ładne przeszło nam koło nosa, ech

Witam się i ja :-)
Ciril kuruj się. Zdrówka duża :-)
Vivienne trzymam kciuki wkońcu coś ciekawego znajdziecie :-)
A mnie znów wszystko denerwuje... I chyba kręgosłup nie daj mi rady.... Cały czas boli... A to jeszcze nie połowa:-(

nathani tak ustało na szczęście... Chociaż niewiadomo kiedymoże przyjść bo totak niespodziewanie.
Właśnie mąż wysmarował mnie amolem, wtarł tego tyle wkręgosłup i biodra że teraz mnie tak dziwnie piecze... Ni to zimne ni gorące :confused: Oby pomogło chociaż wątpię bo tebiodra to chyba miednica się rozszerza... Iraczej nic tu nie pomoże... A zrobilamsobie kąpiel w wannie z masażem (ginka powiedziala ze domowe hydromasaze są ok, a publiczne maja duzo bakteriii moga miec za gorącą wodę, wstrząsy nie wpływają na maluszka) i uczyłam się kołysanek śpiewać, Antonio był zadowolony chyba bo wiercił się jak nie wiem ;)
ciril wracaj do zdrowia !
Ania wiem co czujesz moj słup też nie daje rady, dotego miednica czy cos w tych okolicach....

Ostatnia edycja:
Hej. Ale jestem osłabiona :/
Wczoraj wieczorem mi się zakręciło w głowie aż poleciałam na łóżko dziś podobnie
się czuję :dry: nie ma to jak niskie ciśnienie ...
do tego boli mnie brzuch
ale widzę że większość jakaś obolała jest

Vievienne nie mam pojęcia, my obydwoje mamy z tym problem
jak nam pies zwymiotuje to mnie tak ciągnie od razu mam problem aby to sprzątnąć :/

a zapomniałam że wczoraj wymiotowałam i dziś prawie też :dry:
u mnie też w brzuchu cisza, ale ja nawet nie wiem czy wczesniej to był maluch

Widze że wszystkie jakieś takie obolałe i chore.

Mnie wczoraj rozebrało totalnie..nochal taki zapchany ze oddychac nie moge...i do tego kaszel ...jak ja uwielbiam chorowac w ciąży kiedy nic praktycznie nie można brac na przeziębienie.

Ale za to mlautka tak sie rozszalala od wczoraj ze praktycznie jak dłużej posiedze to od razu ją czuje jak wariuje :) Jeszcze są to delikatne ruchy ale odczuwalne.

Dziewczyny zdrówka życzę :)

Vivienne ja tez pracowalam jako wychowawca w SOSW, ale mialam klase zycie pod soba:) Powodzenia z tym mieszkankiem:-)

Kurcze dziewczyny zdrowka bo widze, ze chorobska i inne dolegliwosci nam nie odpuszczaja:no: mnie dzis rano gardlo cos pobolewalo, ale przeszlo;-) zmykam robic zupke pomidorowa, wkoncu mamy sloneczko:tak::tak:

Fiolka przy swoim na pewno będzie Ci łatwiej znieść i widok i smrodki ;) Ja generalnie też brzydliwa jestem, potrafię wymiotować na widok tabletki rozpuszczonej na talerzu :cool: kiedyś mi się zdarzyło mieć odruch jak mojemu chłopu pociekł budyń z pączka :P wiem co mówię, naprawdę ruszają mnie takie rzeczy a przy zmianie pieluchy mojej-nie mojej Małej jakoś daję radę, to i przy swoim muszę dać. Jak jakimś cudem nie dołączyłam do wymiotów wychowanka (opis pominę) będąc w I trymestrze to i nic co Dziecko zrobi mi nie straszne ;)

Ania, dzięki za kciuki, chyba jesteśmy na dobrej drodze, tzn. jeśli nic lepszego nie zobaczymy jutro to bierzemy mieszkanie z dzisiaj :)

Dziewczyny, zdrowia życzę, mnie "tylko" ciągle kłuje podbrzusze, ale jest dużo lepiej jak łyknę żuravit. Jutro oddam mocz do badania, zobaczymy co tam wyjdzie. Mam nadzieję, że to "tylko" pęcherz, a nie nerki, ale tam z tyłu mnie chyba nie boli...

reklama
Dzień dobry my wczoraj po poludniu pojechaliśmy do znajomej posiedzieliśmy jak wrociliśmy to przyjechali znajomi na grila i siedzieli do 2.30 w nocy a ja oczy na zapalkach ich dzieci pousypialy po katach a oni siedzą masakra po prostu jestem wykończona spać mi sie chce:confused2: a rano tzrebabylo wstać posprzątać i ugotować obiadek już po obiadku tylko czekają na mnie gary cały zlew:no: po poludniu kuzynka z mężęm i dziećmi ma zaglądnąć jakoś musze dociągnąć do końca dnia:dry: Muffy-wiesz ze nawet nie zwrócilam uwagi teraz nie mam pod ręką tego magnezu ale firmy zdrovit chciaż kupuje różnych firm żeby tylko byl do rozpuszczania a firma mi różnicy nie robi:-) Przyzwyczaicie sie spokojnie do pieluch a jak będzie trzeba wymiotow wlasnych pociech ja na początku też mialam odruch wymiotny ale jak zobaczylam Nastke to sie w niej zakochałam i nie przeszkadzala mi pielucha a nieraz potrafila zrobić taką kupe jak miala biegunke że miala na plecach albo na szyi:szok:to było wyzwanie ją przebrać :-Dale tak to jest z dziećmi;-)Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry