Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby pomogło chociaż wątpię bo tebiodra to chyba miednica się rozszerza... Iraczej nic tu nie pomoże... A zrobilamsobie kąpiel w wannie z masażem (ginka powiedziala ze domowe hydromasaze są ok, a publiczne maja duzo bakteriii moga miec za gorącą wodę, wstrząsy nie wpływają na maluszka) i uczyłam się kołysanek śpiewać, Antonio był zadowolony chyba bo wiercił się jak nie wiem
nie ma to jak niskie ciśnienie ...
mnie dzis rano gardlo cos pobolewalo, ale przeszlo;-) zmykam robic zupke pomidorowa, wkoncu mamy sloneczko

kiedyś mi się zdarzyło mieć odruch jak mojemu chłopu pociekł budyń z pączka
a rano tzrebabylo wstać posprzątać i ugotować obiadek już po obiadku tylko czekają na mnie gary cały zlew
po poludniu kuzynka z mężęm i dziećmi ma zaglądnąć jakoś musze dociągnąć do końca dnia
Muffy-wiesz ze nawet nie zwrócilam uwagi teraz nie mam pod ręką tego magnezu ale firmy zdrovit chciaż kupuje różnych firm żeby tylko byl do rozpuszczania a firma mi różnicy nie robi:-) Przyzwyczaicie sie spokojnie do pieluch a jak będzie trzeba wymiotow wlasnych pociech ja na początku też mialam odruch wymiotny ale jak zobaczylam Nastke to sie w niej zakochałam i nie przeszkadzala mi pielucha a nieraz potrafila zrobić taką kupe jak miala biegunke że miala na plecach albo na szyi
to było wyzwanie ją przebrać
ale tak to jest z dziećmi;-)Milego dnia