Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam z rana :-)
Idzie się zdenerwować na sama siebie :-( W dzień bym spała i nic więcej a przychodzi wieczór, oczy jak 5 złotych i poszłam spać koło 4... A nie spałam w dzień wczoraj wogóle...
Liwuś wypoczywaj :-) I wytulaj mocno synka
A ja się jeszcze mieszcze w spodenki (biodrówki), ale A. się śmieje, że mam się nie schylać, bo mi pękną
I w jedne dżinsy też się jeszcze mieszcze (ledwo) też biodrówki, ale siedzieć w nich nie moge, bo musze guzik odpinać
Nażarłam się właśnie i znów nic mi się nie chce... a tu trzeba iść po wyniki i do dziadków....
Luśka się już doczekać nie może....
Znów mi jakoś dziwnie duszno... A termometr niby opokazuje 17 stopni....
Idzie się zdenerwować na sama siebie :-( W dzień bym spała i nic więcej a przychodzi wieczór, oczy jak 5 złotych i poszłam spać koło 4... A nie spałam w dzień wczoraj wogóle...
Liwuś wypoczywaj :-) I wytulaj mocno synka

A ja się jeszcze mieszcze w spodenki (biodrówki), ale A. się śmieje, że mam się nie schylać, bo mi pękną

I w jedne dżinsy też się jeszcze mieszcze (ledwo) też biodrówki, ale siedzieć w nich nie moge, bo musze guzik odpinać

Nażarłam się właśnie i znów nic mi się nie chce... a tu trzeba iść po wyniki i do dziadków....
Luśka się już doczekać nie może....
Znów mi jakoś dziwnie duszno... A termometr niby opokazuje 17 stopni....
Teściowa wczoraj do mnie dzwoniła, że mamy szukać ewentualnie drożej, ale żeby miejsca nam nie zabrakło bo Marysia musi mieć ładne i czyste mieszkanko, przestrzeń, a ona ma tylko nas, więc komu ma pomagać jak nie nam
milego dnia:-)
Juz sama czasem nie rozumiem mojej alergii, byl czas, ze przez 2 lata ic mi nie bylo, a od tamtego roku to cholerstwo wrocilo... moze przez stres?

a to znaczy, że... obcy ludzie rozpoznają mój ciążowy brzuszek